Minęło już 10.000km w dwa miesiące - moja opinia

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Odnośnie otwierania klapy bagażnika:
Po resecie dalej to samo. Nie podnosi się za pierwszym razem. Niekiedy działa za drugim lub trzecim luz wcale. Wówczas trzeba po wciśnięciu guzika mocno podnieść ręcznie.
Poniżej link do filmiku:
No i czas na ogrzanie kotleta.
Dzisiaj zirytował mnie już ten samochód!

Mimo ze kocham ten samochód za 99% rzeczy o których można pisać wypracowanie to nienawidzę za najprostsze niedoróby lub błędy które straaaaaasznie irytują😡

Zarek1988

Posiadacz elektryka
Tez tak masz? Gadałem tydzień temu z panem Pawlem z serwisu i powiedział ze siłownik do wymiany będzie. I jak już będzie serwis mobilny to wymienią. Dziwnym trafem nasi zachodni przyjaciele w Berlinie twierdzili ze to tylko regulacja - pomogło na Ok dwa tygodnie… wiec kierowco tesli - rób terminu, jezdzij ujeździć do serwisów bo masz dużo wolnego czasu a my tu w Berlinie mamy cię w dupie i wykonamy usługę która będzie działać tydzień😳
Tak to odbieram. Szkoda że Warszawa tak daleko. Spoko ludzie tam pracują w przeciwieństwie do Berlina…

krzyss

Pionier e-mobilności
Mi wymienili jakis oring i mialo byc lepiej ale nie jest.
Gosc juz przy oddaniu auta powiedzial ze silowniki do wymiany sa. Ale nie ma jeszcze pelnego info z centrali

Bronek

Pionier e-mobilności
To widocznie locus minoris resistance Tesli, taka ich pięta Achillesowa , bo nawet moja klapa ręcznie jeszcze zamykana wymaga czasem kilkukrotnego przywalenia.
Miałem założyć ta elektrykę, nie jest nawet droga ale jak zwykle gdy się mieszka na zadupiu i wszedzie daleko to szkoda mi czasu. Tym bardziej że głównym bagaznikiem jest u nas frunk
Ciekawe jak te chińskie patenty elektryczne dzialają.?

krzyss

Pionier e-mobilności
To widocznie locus minoris resistance Tesli, taka ich pięta Achillesowa , bo nawet moja klapa ręcznie jeszcze zamykana wymaga czasem kilkukrotnego przywalenia.
Miałem założyć ta elektrykę, nie jest nawet droga ale jak zwykle gdy się mieszka na zadupiu i wszedzie daleko to szkoda mi czasu. Tym bardziej że głównym bagaznikiem jest u nas frunk
Ciekawe jak te chińskie patenty elektryczne dzialają.?
Ogladalem jak zamyka sie przedni bagaznik made in china... i to jest inna liga. Zamyka sie gladko i cichutko. Tesla oszczedza na kazdym kroku i klapa napiernicza jak 125p przy zamykaniu. No ale jest elektryczna :D