p0li
Pionier e-mobilności
no jednak nieClou tematu nie jest to czy te modele palą identycznie, tylko że PSA robi zbyt energochłonne samochody, które marnują swój potencjał.
no jednak nieClou tematu nie jest to czy te modele palą identycznie, tylko że PSA robi zbyt energochłonne samochody, które marnują swój potencjał.
Chodziło mi głównie o to, ze porównywanie dwóch samochodów podczas jazd na różnych trasach i w różnych temperaturach nie ma najmniejszego sensu.sredniomiesieczne zuzycie podaje w tabelce w tym watku: parametry sredniomiesieczne
i jak widac tylko w listopadzie zuzycie przekroczylo 19kWh a jednoczesnie srednia byla z najnizszej wartosci pokonanego miesiecznego dystansu
ciesze sie ze to rozumiesz (co zreszta pisalem wczoraj) ale sa tacy dla ktory biale nigdy nie bedzie bialeChodziło mi głównie o to, ze porównywanie dwóch samochodów podczas jazd na różnych trasach i w różnych temperaturach nie ma najmniejszego sensu.
Gorzej że Ty nie rozumiesz i nie wiedzieć czemu wstawiasz w kontrze własne zestawienia, bez porównania do niczego, które nie wiadomo co mają wnieść.....ciesze sie ze to rozumiesz (co zreszta pisalem wczoraj)
a do czego mam porownywac jesli uzytkuje ten konkretny egzemplarz?Gorzej że Ty nie rozumiesz i nie wiedzieć czemu wstawiasz w kontrze własne zestawienia, bez porównania do niczego, które nie wiadomo co mają wnieść.....
No właśnie.a do czego mam porownywac jesli uzytkuje ten konkretny egzemplarz?