Model 3 - finansowanie 0%

wxwx78

Zadomawiam się

churro

Zadomawiam się
Miała gadać z szefową a nie koleżanka :D
może to jej koleżanka :D
Btw: chyba nawet jak nie będzie możliwości cesji AC to wybiorę CA bo w tabeli opłat nie widzę rocznej opłaty za nic tak jak ma to Santander, więc de facto w dodatkowych opłatach zostaje standard czyli mandaty, jednorazowa rejestracja auta 380zł i jednorazowe pozwolenie na wyjazd za granicę 50zł.

churro

Zadomawiam się
A ile maja za zewnętrzne ubezpieczenie? No i za ile ubezpieczają furę?
Dla klientów Tesli 0zł, o dziwo ich oferty były najlepsze ze wszystkich które otrzymałem poza jedną prywatną (od znajomego agenta) ale gdyby nie ta prywatna to brałbym u nich (czyli w ergo). No i pani z którą rozmawiałem miała milszy ton i większe zaangażowanie niż jej odpowiednik z Santandera jakby to kogoś interesowało :p

MarcinEV

Posiadacz elektryka
byłbym w tej samej sytuacji co Ty gdyby nie to, że kobieta która zajmuje się moim wnioskiem nie spieszy się bo centrala wystawiła pozytywną decyzję we wtorek ale od tamtej pory nic nie dostałem

może to jej koleżanka :D
Btw: chyba nawet jak nie będzie możliwości cesji AC to wybiorę CA bo w tabeli opłat nie widzę rocznej opłaty za nic tak jak ma to Santander, więc de facto w dodatkowych opłatach zostaje standard czyli mandaty, jednorazowa rejestracja auta 380zł i jednorazowe pozwolenie na wyjazd za granicę 50zł.

dopytam CA to co? zgubiłem wątek. I jak można wybrać między leasingodawcami?