Model 3 - finansowanie 0%

churro

Zadomawiam się
Gap 100 czy 150? Zdzierali jak trzeba bało 6 koła płacić :D
Chyba proponowali 100zł miesiąc albo 4k na 5 lat.
dopytam CA to co? zgubiłem wątek. I jak można wybrać między leasingodawcami?
Credit Agricole, wystarczy rozmawiać z ludźmi (nawet z Tesli), a nie tylko klikać w aplikacji i można więcej zdziałać

nabrU

Moderator
Nieźle Was tam łoją z tym GAP o_O: ja mam GAP Back to Invoice (prawie 44k GBP) na 3 lata za 221 funtów

nabrU

Moderator
Generalnie, jak tu czytam to te leasingi / wynajmy w PL życzą sobie za wszystko kasę.

Jak miałem ID.3 czy inne poprzednie w wynajmie to tylko opłatę administracyjną za potencjalną obsługę mandatu miałem. Zgoda na wyjazd za granicę - za free, aneks do umowy - free, przedłużenie wynajmu - free, assistance / samochód zastępczy (na czas ew. naprawy) - free, rejestracja - po stronie VWFS, podatek drogowy - płacił VWFS.
Mój koszt to było ubezpieczenie (GAP był kompletnie nieobowiązkowy) i (w zależności od typu wynajmu) koszt serwisu.

arcykot

Zadomawiam się
może to jej koleżanka :D
Btw: chyba nawet jak nie będzie możliwości cesji AC to wybiorę CA bo w tabeli opłat nie widzę rocznej opłaty za nic tak jak ma to Santander, więc de facto w dodatkowych opłatach zostaje standard czyli mandaty, jednorazowa rejestracja auta 380zł i jednorazowe pozwolenie na wyjazd za granicę 50zł.

a czytałeś może punkty z umowy z CA ?

4A elastyczność opłat
4B Zmienna wysokość rat

to jest tak opisane że ja trochę tego nie kumam dodatkowo stopa oprocentowania jest napisane
STOPA OPROCENTOWANIA : ZMIENNA ... no i teraz czy ona nie będzie zmienna w górę jak tam chyba nigdzie nie jest to doprecyzowane w umowie?

churro

Zadomawiam się
a czytałeś może punkty z umowy z CA ?

4A elastyczność opłat
4B Zmienna wysokość rat

to jest tak opisane że ja trochę tego nie kumam dodatkowo stopa oprocentowania jest napisane
STOPA OPROCENTOWANIA : ZMIENNA ... no i teraz czy ona nie będzie zmienna w górę jak tam chyba nigdzie nie jest to doprecyzowane w umowie?
Możliwe że będzie więcej niż 0, 0 jest przy obecnym wiborze i tak samo ma Santander.