Model 3 - finansowanie 0%

autorus

Posiadacz elektryka
Mam problem z pobraniem dokumentów z SCM. Zaznaczam dokumenty przyciskam pobierz i mieli i mieli i nic.... próbowałem kilka razy i nic.

Attachments

• Screenshot_20250517_153404_Chrome.jpg
    Screenshot_20250517_153404_Chrome.jpg
    401,4 KB · Liczba wyświetleń: 15

wxwx78

Zadomawiam się
Mam problem z pobraniem dokumentów z SCM. Zaznaczam dokumenty przyciskam pobierz i mieli i mieli i nic.... próbowałem kilka razy i nic.
Ja dostałem wszystko na maila od Specjalistki ds. Sprzedaży (z SCM) i potem link do Authenti.
Tak. Mają aktualnie w salonie. Tylko jak się wyrobić z tablicami? Bedzie ciekawie.
Skoro jest taka data to pewnie się wyrobią. Chyba że indywidualne to wątpię.

churro

Zadomawiam się
pewnie mają na stocku. Ja zamówiłem 13go, 2h po zamówieniu był VIN . Tyle że moja czeka w Katowicach więc czeka mnie wycieczka z Warszawy 24go. ;-) (Y Juniper)
miałem podobnie z 3 więc przy odbiorze będę musiał się mocniej skupić żeby sprawdzić czy ostatni czwartkowy/piątkowy grad w warszawie nie obił nowego auta 😔

MichałB

Zadomawiam się
Ja zamówiłem niebieskiego Y Juniper:
7.05 kliknąłem auto,
8.05 rano wpadł vin, potem odezwał się doradca scm jak już byłem w połowie drogi na ich stronie,
11-12.05 to weekend
14.05 były tablice (Wrocław)

Auto wg zamówienia miało być w salonie 12.05, będzie 20.05, a odbiór mam 21.05 :)
Tak ze w srode wycieczka do Pozniania.

umcus

Pionier e-mobilności
Patrze sobie na opinie o SCM I sam nie wiem co o tym myśleć.

https://g.co/kgs/opkpX6g
Ale o czym chcesz myśleć? Jeśli SCM daje Ci o wiele lepsze warunki, niż rynek, a Ty nie zamierzasz robić jakiś niestandardowych rzeczy z leasingiem, to nie ma co się zastanawiać tylko brać. Jeśli warunki są porównywalne, to wtedy należy brać pod uwagę inne leasingi.

autorus

Posiadacz elektryka
Ale o czym chcesz myśleć? Jeśli SCM daje Ci o wiele lepsze warunki, niż rynek, a Ty nie zamierzasz robić jakiś niestandardowych rzeczy z leasingiem, to nie ma co się zastanawiać tylko brać. Jeśli warunki są porównywalne, to wtedy należy brać pod uwagę inne leasingi.
Masz rację. Tesla dzwonila czy nie chciałbym odebrać wcześniej jak tylko zarejestrują.

solik

Pionier e-mobilności
Patrze sobie na opinie o SCM I sam nie wiem co o tym myśleć.

nie ma czegos takiego jak bank/leasing z dobrymi opiniami - najwazniejsze w tych instytucjach jest regulowanie platnosci, najlepiej terminowo z czym wiele osob ma duzy problem i stad te opinie*

mialem naprawde przerozne formy uzytkowania samochodu i nigdy nie mialem problemu.. no ale warunek jest taki, ze trzeba placic

* nie smieje sie w cyrku ten co w Polsce sprzedaje uslugi i wysluchuje wytlumaczen klientow dlaczego faktura nie zostala po raz kolejny oplacona w terminie

Potwierdzenie mailowe od Tesli, ze platnosc otrzymana bank transfer oznacza, ze SCM juz oplacil wszystko u nich? z maila to wynika ale wole sie upewnic :) spytalem rowniez osoby ktora do mnie z Tesli wysylala smsy o rok produkcji i potwierdzila, ze 2025

macieeq

Zadomawiam się
nie ma czegos takiego jak bank/leasing z dobrymi opiniami - najwazniejsze w tych instytucjach jest regulowanie platnosci, najlepiej terminowo z czym wiele osob ma duzy problem i stad te opinie*

mialem naprawde przerozne formy uzytkowania samochodu i nigdy nie mialem problemu.. no ale warunek jest taki, ze trzeba placic

* nie smieje sie w cyrku ten co w Polsce sprzedaje uslugi i wysluchuje wytlumaczen klientow dlaczego faktura nie zostala po raz kolejny oplacona w terminie
Pełna zgoda, u mnie póki co więcej problemów ze zwykłym Santanderem niż z Multirentem 😕

Potwierdzenie mailowe od Tesli, ze platnosc otrzymana bank transfer oznacza, ze SCM juz oplacil wszystko u nich? z maila to wynika ale wole sie upewnic spytalem rowniez osoby ktora do mnie z Tesli wysylala smsy o rok produkcji i potwierdzila, ze 2025
Powinieneś mieć w aplikacji, jeśli saldo uregulowane, tzn, że opłacone - bardzo sprawnie to idzie (dzień / dwa od otrzymania przez nich FV)