Model 3 - finansowanie 0%

churro

Zadomawiam się
Uważajcie jak szybko dostaniecie VIN bo możliwe że rocznik 2024. W moim przypadku dekoder VIN pokazywał 2025 ale pan z Tesli sprawdził i okazało się że 2024 więc przypisał mi inny VIN i auto będzie dopiero w czerwcu. Nie zamawiałem auta z obecnego stanu który jest dostępny w innej zakładce, a jednak przypisali mi auto które było już w warszawie.

Last edited:

Wojtekkk

Nowy na Forum
Czy ktoś miał do czynienia z podpinaniem umowy z SCM, która została ustalona jeszcze przed złożeniem zamówienia?
W aplikacji widzę krok, który sugeruje złożenie wniosku o nową umowę, ale ja mam już gotową umowę z SCM, czekającą na podpis.

Zespół z TESLI mówi, żeby przejść przez cały proces w aplikacji, z kolei osoby z SCM twierdzą, że nie trzeba – a na końcu każą i tak dopytać TESLĘ…

Czy ktoś był już w podobnej sytuacji i wie, czy faktycznie trzeba "wyklikać" wszystko w aplikacji, mimo że umowa z SCM jest już gotowa?

wxwx78

Zadomawiam się
Czy ktoś miał do czynienia z podpinaniem umowy z SCM, która została ustalona jeszcze przed złożeniem zamówienia?
W aplikacji widzę krok, który sugeruje złożenie wniosku o nową umowę, ale ja mam już gotową umowę z SCM, czekającą na podpis.

Zespół z TESLI mówi, żeby przejść przez cały proces w aplikacji, z kolei osoby z SCM twierdzą, że nie trzeba – a na końcu każą i tak dopytać TESLĘ…

Czy ktoś był już w podobnej sytuacji i wie, czy faktycznie trzeba "wyklikać" wszystko w aplikacji, mimo że umowa z SCM jest już gotowa?
Mi ludzie z Tesli mówili żeby przeklikać bo nie będę mogli ruszyć dalej, więc przeklikałem

Last edited:

nabrU

Moderator

Najnowsze dyskusje