Model 3 - finansowanie 0%

Waldek

Nowy na Forum
Taycan ma tak potężny spadek wartości, że jeśli nie przeraża Cię serwis Porsche, a docenisz walory auta, to używki są w super cenach z tego co kojarzę i być może fajna alternatywa. Parę osób ma tu TM3p i Taycan, może pomogą
Akurat też zależy mi na gwarancji;). Eksploatacyjnie taycan by mnie zjadł bo jednak chętnie bym sobie kilka track day rocznie objechał. No i tesla ma fajne zaplecze jeżeli chodzi o części torowy know how jak np Unplugged Perfromance czy MPP. Ioniq5N w polskiej cenie to smutny żart trochę.

wxwx78

Fachowiec
Dzwoniłem do salonu i potwierdzili, że auto musi być odebrane najdalej w poniedziałek. Niestety nie mają wersji, która mnie interesuje.
no to po promocji. Nie ma szans by ktoś , do poniedziałku, miał ogarnięte finansowe i tablice, robiąc zamówienie, nawet, dziś.. Ale promocje są, były i będą, więc głowa do góry

Waldek

Nowy na Forum
no to po promocji. Nie ma szans by ktoś , do poniedziałku, miał ogarnięte finansowe i tablice, robiąc zamówienie, nawet, dziś.. Ale promocje są, były i będą, więc głowa do góry
Może przedłuża finansowanie, a może dadzą jeszcze coś lepszego;). Trochę mi się smutno zrobiło, że się nie załapię no cóż będę dalej musiał jeździć moim wspaniałym niemieckim spalinowym pojazdem premium co 2-3tys km walczyć z awariami a co 5tys z wyciekami oleju ze skrzyni lub silnika ;)

churro

Fachowiec
Dzwoniłem do salonu i potwierdzili, że auto musi być odebrane najdalej w poniedziałek. Niestety nie mają wersji, która mnie interesuje.
no to słabo bo ja zamówiłem auto w 2 tygodniu promocji, a musiałem czekać miesiąc na odbiór więc na 100% jak nie mają na placu to nowi nie załapią się na promocję.

abes99

Posiadacz elektryka
BTW, ja na stronie Tesli nie widzę nic sugerującego koniec promocyjnego leasingu od lipca. Jest tylko info, że ta oferta obowiązuje od 30 kwietnia i należy odebrać samochód w ciągu 7 dni od daty udostępnienia pojazdu :unsure:

Teoretycznie, IMHO, skoro ktoś zamówi na stronie Tesli w trakcie obowiązywania tej promocji, to powinna go obejmować, gdyż taka była wtedy oferta Tesli i na nią się decydował :unsure:

IMHO, robić zrzuty ekranu w trakcie zamawiania, że promo wtedy obowiązywało, a jak stwierdzą że jednak nie, to anulować zamówienie i dochodzić zwrotu kosztów zamówienia...

bano92

Zadomawiam się
BTW, ja na stronie Tesli nie widzę nic sugerującego koniec promocyjnego leasingu od lipca. Jest tylko info, że ta oferta obowiązuje od 30 kwietnia i należy odebrać samochód w ciągu 7 dni od daty udostępnienia pojazdu :unsure:

Teoretycznie, IMHO, skoro ktoś zamówi na stronie Tesli w trakcie obowiązywania tej promocji, to powinna go obejmować, gdyż taka była wtedy oferta Tesli i na nią się decydował :unsure:

IMHO, robić zrzuty ekranu w trakcie zamawiania, że promo wtedy obowiązywało, a jak stwierdzą że jednak nie, to anulować zamówienie i dochodzić zwrotu kosztów zamówienia...
Też na to zwróciłem uwagę. Jest gdzieś szerszy regulamin?

abes99

Posiadacz elektryka
Nie widziałem, tylko ogólny odnośnik do strony www.scmultirent.pl
Może w trakcie dalszego klikania zamówienia coś się pojawia, ale to by musieli się zamawiający wypowiedzieć.