Model 3 Long Range - Boost Mode

krzyss

Pionier e-mobilności
perf jest tani w stosunku do LR bo to jest takie samo auto:) kwestia oprogramowania, zawieszenia i spojlerów, dlatego mogą sobie pozwolić na niewielką różnice w cenie.
VAG by dowalil 30% od luksusu :)
A perf nie ma innych silnikow ?

kARPIU

Fachowiec
wyslalem dzis zapytanie mailem do tesli w sprawie boost mode. Jesli otrzymam odpowiedz podziele sie z wami kosztem i procedura

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie kwitnie w apce i na stronie 1500 Funtów. Jak to przeliczą?? cHGW
Adres widoczny do rozliczeń mam z adnotacją- PL a w jego edycji jestem z Wielkiej Brytani ( nie do zmiany)

krzyss

Pionier e-mobilności
U mnie kwitnie w apce i na stronie 1500 Funtów. Jak to przeliczą?? cHGW
Adres widoczny do rozliczeń mam z adnotacją- PL a w jego edycji jestem z Wielkiej Brytani ( nie do zmiany)
A ja nie mam w apce tego :( a kto wie moze po paru głębszych bym kliknął, a tak nie kusi :p

Bronek

Pionier e-mobilności
Mi wystarczy, a żona jeździ na Chill.
Kliknę jak mi ktoś zaproponuje wyścig ;-). Mam nawet sąsiada przez płot z Bentleyem, Mustangiem, 911 i Mercem SLR.... i pies go wie czym jeszcze.? Ale ponieważ ma i może to nie musi niczego udowadniać i jeździ dostojnie ;-)
Chyba Wam to dali wiecej z nowa wersją? Albo podobnie będzie jak u mnie w 2019r - dodali 0,5 sek do 100km/h i zasięg 4%
Dali te 0,5 sek do setki za darmo, a Boost z druga 0,5 wstawili dodatkowo w opcji. Tylko tego też nie było od razu!!!
Może też tak będzie jak spłyną im dane?

krzyss

Pionier e-mobilności
Podobno jak sa Polskie konta to nie widac tych opcji... ktos z 2021 kupil juz w serwisie, ale kazali mu zaplacic chyba 10800.- ... jakos drogo.. 1800€ mialo byc z tego co pamietam, ty masz w funtach bedziesz mial taniej, pewnie przeliczy po kursie z karty i juz...

Bronek

Pionier e-mobilności
Na konto swojej Tesli można włazić z różnych krajów. Tam jest lekki bałagan ale się poprawia. Po jakimś czasie przestaje się tym interesować, po prostu wszystko normalnieje. Ale przez te zmiany o OTA jest to jedyna marka gdzie kilkuletni samochód mnie dalej intryguje.