Model 3 Long Range - Boost Mode

krzyss

Pionier e-mobilności
Nie mam ani na stronie, ani w telefonie ios ani na android tez nie. No nic nie ma to nie ma, bedzie musiala przyspieszac tylko 4,4 do setki, liczylem ze przez apke bedzie taniej i sie skusze ;)

Darkoblues

Zadomawiam się
Od 2 tyg mam boosta w swojej LR2021 i ani przez chwilę nie żałuję. Zdecydowanie jest o wiele bezpieczniej ;)... No i niesamowite zdziwienie u kierowców BMW M4 i Audi RS6, ze jakieś białe coś się do nich przykleiło i nie są w stanie uciec ...

krzyss

Pionier e-mobilności
Od 2 tyg mam boosta w swojej LR2021 i ani przez chwilę nie żałuję. Zdecydowanie jest o wiele bezpieczniej ;)... No i niesamowite zdziwienie u kierowców BMW M4 i Audi RS6, ze jakieś białe coś się do nich przykleiło i nie są w stanie uciec ...
Bo kusi ;) ale poczekam moze sie pojawi kiedys przez apke taniej ;)

kARPIU

Fachowiec
Po tygodniu uzytkowania i powozenia kilku osob moge krotko podsumowac doznania.
Wczesniej przed modyfikacja rodzinka swietnie sie bawila w samochodzie i podczas przyspieszania byly przyjemne smiechy w aucie. Teraz zauwazam ze wkrada sie milczenie. Chyba szarpniecie nie jest juz tak przyjemne hehehe.
Jako kierowca tegoz pojazdu tez podkreslam ze szarpniecie podczas wciskania pedalu przyspieszenia jest nerwowe, bardziej wyczuwalne, nawet podczas naglego wcisniecia pedalu w czasie jazdy.
Z innych rzeczy, po kilku przyspieszeniach slychac dzialanie...chyba ukladu chlodzacego przez krotszy czas. To mozliwe?

krzyss

Pionier e-mobilności
Po tygodniu uzytkowania i powozenia kilku osob moge krotko podsumowac doznania.
Wczesniej przed modyfikacja rodzinka swietnie sie bawila w samochodzie i podczas przyspieszania byly przyjemne smiechy w aucie. Teraz zauwazam ze wkrada sie milczenie. Chyba szarpniecie nie jest juz tak przyjemne hehehe.
Jako kierowca tegoz pojazdu tez podkreslam ze szarpniecie podczas wciskania pedalu przyspieszenia jest nerwowe, bardziej wyczuwalne, nawet podczas naglego wcisniecia pedalu w czasie jazdy.
Z innych rzeczy, po kilku przyspieszeniach slychac dzialanie...chyba ukladu chlodzacego przez krotszy czas. To mozliwe?
A to Ciekawe co piszesz... po prostu rodzinke "zatyka"
Ja bym chcial zeby to bylo tak: CHILL / NORMAL / SPORT wtedy by chyba bylo idealnie ?

Jacek

Nowy na Forum
Upgredowałem również u siebie. Zasięg b/z. Przyśpieszenie lepsze. Polecam.
Dziwię się tylko dlaczego oficjalnie opcja 'Acceleratioin boost' nie jest do zamówienia poprzez konto usera.

Bronek

Pionier e-mobilności
Byla u mnie do czasu jak bylem Anglikiem wg Tesli i taniej o ok 2500?
I chyba zniknęła bo walutę mamy jaką mamy... chyba dla Tesli mało stabilną? Albo to po prostu normalna "niedoróbka"? Np podobnie jak z moim napędem na tylne koła w AWD, już zmieniono. Na jak dlugo? Bo raz mam tak a raz inaczej. Rozłazi im się...

Last edited: