Model 3 performance właśnie dropnął

adamq

Fachowiec
BTW - jakie mieliście przebiegi w w momencie odbioru ? Bo na fakturze jest wpisane 30 km ? Trochę sporo jak na przestawianie auta przed załadunkiem na statek ?
Bodaj 10 albo 12 km - na fakturze miałem więcej (chyba właśnie 30 km).

lvlthn

Pionier e-mobilności
Dostałem maila z leasingu, że Tesla wystawiła fakturę z datą odbioru na 7.06.2024 - czyżbym miał mieć pierwszego Performance HL na forum ? 🤗
Byłoby to ciekawe ;)

A nie jest tak że TM3P 2024 płyną na glovis solar?
Glovis solar będzie za ok 2 tygodnie w belgii

KrzysiekT

Nowy na Forum
Byłoby to ciekawe ;)

A nie jest tak że TM3P 2024 płyną na glovis solar?
Glovis solar będzie za ok 2 tygodnie w belgii
Rozmawiałem w sobotę ze sprzedawcą w salonie w Katowicach. Powiedział, że kilka sztuk M3P przypłynęło z ostatnią dostawą, te z Belgii nie będą na nasz rynek, a następna dostawa dopiero w kolejnym kwartale.
Nie miał też możliwości sprawdzić, czy są dostępne jakiekolwiek M3P w inventory i sugerował, że nie ma co liczyć na odbiór samochodu w tym kwartale, jeżeli zamówi się teraz samochód.

lvlthn

Pionier e-mobilności
Rozmawiałem w sobotę ze sprzedawcą w salonie w Katowicach. Powiedział, że kilka sztuk M3P przypłynęło z ostatnią dostawą, te z Belgii nie będą na nasz rynek, a następna dostawa dopiero w kolejnym kwartale.
Nie miał też możliwości sprawdzić, czy są dostępne jakiekolwiek M3P w inventory i sugerował, że nie ma co liczyć na odbiór samochodu w tym kwartale, jeżeli zamówi się teraz samochód.
Nie wiem na ile to prawdziwe. Ja mam odbiór na 18.06 co nie pokrywa się z tą teoria.