Ale wątek się zgadza, bo TM3P to trochę taki ladyboy 🤣🤣🤣to jest wątek o TM3P, może "ciepłe" tematy w innym wątku podgrzewać?
Ale wątek się zgadza, bo TM3P to trochę taki ladyboy 🤣🤣🤣to jest wątek o TM3P, może "ciepłe" tematy w innym wątku podgrzewać?
dzizas jeszcze chwila na tym wątku i nigdy nie kupię TM3PAle wątek się zgadza, bo TM3P to trochę taki ladyboy 🤣🤣🤣
Czy zawieszenie w m3p dla laika bedzie odczuwalnie lepsze niz w m3lr?W instrukcji na stronie Tesli są już aktualne opisy zawieszenia, trybów jazdy i przyspieszenia nowej Tm3P
Na pewno będzie inne no bo "adaptacyjne" 🤷♂️Czy zawieszenie w m3p dla laika bedzie odczuwalnie lepsze niz w m3lr?
Tak, ale np. komfort jazdy z tylu bedzie lepszy czy gorszy?Na pewno będzie inne no bo "adaptacyjne" 🤷♂️
Jest na YouTube pierwszy film z jazdy testowej nowym Performance, w Australii, facet określa zawieszenie jako komfortowe biorąc pod uwagę 20 calowe koła. Ja bardzo liczę na zdecydowanie większą „jędrność” niż w HL LR ( głównie tylnej osi). Przekonamy się wkrótce, nie omieszkam opisać swoich wrażeń. W Golfie aktualnie mam zawieszenie DCC i ma dosyć szeroki zakres regulacji, czegoś podobnego bardzo bym sobie życzył w Tesli. Tym bardziej, że auto o takich osiągach stawia zdecydowanie wyższe wymagania w stosunku do zawieszenia. Taka jest wg mnie przyczyna ograniczenia v-max w modelach Highland (poza performance) do 201 km/h.Tak, ale np. komfort jazdy z tylu bedzie lepszy czy gorszy?
Ja tez teraz jezdze golfem, ale nie mam DCC, tm3lr ma moim zdaniem duzo lepsze zawieszenie przynajmniej z perspektywy kierowcy niz golf, ale jezeli tm3p ma jeszcze lepsze niz 3lr to kolejny argument a performance. Mam nadzieje ze uda mi sie zamowic w polowie sierpniaJest na YouTube pierwszy film z jazdy testowej nowym Performance, w Australii, facet określa zawieszenie jako komfortowe biorąc pod uwagę 20 calowe koła. Ja bardzo liczę na zdecydowanie większą „jędrność” niż w HL LR ( głównie tylnej osi). Przekonamy się wkrótce, nie omieszkam opisać swoich wrażeń. W Golfie aktualnie mam zawieszenie DCC i ma dosyć szeroki zakres regulacji, czegoś podobnego bardzo bym sobie życzył w Tesli. Tym bardziej, że auto o takich osiągach stawia zdecydowanie wyższe wymagania w stosunku do zawieszenia. Taka jest wg mnie przyczyna ograniczenia v-max w modelach Highland (poza performance) do 201 km/h.
papier i e-papier jest cierpliwy, trzeba poczekać jak to w praktyce będzie działać. BTW, przyszedł już mój Wall Connector, będę musiał dokonać małej przeróbki instalacji (nie mam w garażu kabla "siły" z 5 przewodami tylko z 4-ma), ale sama instalacja wydaje się banalna. Z ciekawości odpaliłem sobie ładowarkę na jednej fazie, żeby zobaczyć jak się konfiguruje i rzeczywiście prowadzi za rączkęTrochę informacji z manuala: