Tak też zrobiłem i aplikacja podała mi czas 2 h 5 min 🤗Spoko, sprawdzę sobie - naładuje do 80%, przestawię limit na 100 % i podepnę do ładowania, to wyświetli mi ile czasu potrzebaMyślałem, że może ktoś praktykował i wie
Tak też zrobiłem i aplikacja podała mi czas 2 h 5 min 🤗Spoko, sprawdzę sobie - naładuje do 80%, przestawię limit na 100 % i podepnę do ładowania, to wyświetli mi ile czasu potrzebaMyślałem, że może ktoś praktykował i wie
Tak, odłącz pendrive natychmiast!! PrivKura, jakiś cep na bramkach na autostradzie mi wjechał w kufer 🤬 nieźle się dzień zaczyna 😡oczywiście zanim w szoku pomyślałem żeby kliknąć na sentry, to za dużo czasu upłynęło i nie mam nagranego samego zdarzenia, pewjie nadpisał już plik . Da się to może jakoś odzyskać ? Na szczęście nie widać jakiś szkód, ale poproszę w serwisie żeby okiem rzucili
Ok, zrobione i co dalej ?Tak, odłącz pendrive natychmiast!! Priv
Najbardziej dostępny, bezpłatny(z ograniczeniami) oraz bardzo skuteczny jest program DMDEOk, zrobione i co dalej ?
Nie, po prostu kończy ładować i tyle.Pytanie, czy jak się kalibruje to w aplikacji coś pokazuje? Czy w samochodzie coś pokazuje? Jest jakiś napis typu „trwa kalibracja” jak jest 100% czy coś? Czy on kalibruje ładując do tych 100% i jak jest 100% to znaczy, że już jest skalibrowana jeśli by to robił?