Model 3 performance właśnie dropnął

kower

Fachowiec
Pytanie z cyklu "gupich" - jak aktywować wyświetlanie danych o zużyciu trasie na tym ekranie ? U mnie wyświetlają się tylko w zakładce podróże ? Ale może to pesel jest winien ;)
Chyba chodzi o to, że musisz przesunąć palcem w lewo w lewym dolnym rogu, na okienku gdzie pokazuje odtwarzany utwór.

eugtor

Posiadacz elektryka
Pytanie z cyklu "gupich" - jak aktywować wyświetlanie danych o zużyciu trasie na tym ekranie ? U mnie wyświetlają się tylko w zakładce podróże ? Ale może to pesel jest winien ;)
Masz tam aż trzy widoki/karteczki - drugi to karteczka z zużyciem (wybierasz co Ci tam pokazuje w zakładce Podróże) - przewijasz swajpem lewo-prawo.

Attachments

• Screenshot 2024-07-22 at 15.49.50.png
    Screenshot 2024-07-22 at 15.49.50.png
    2,2 MB · Liczba wyświetleń: 24

Przemmo

Posiadacz elektryka
Z tymi informacjami z serwisu Tesli, to tez jest ciekawa sprawa. Poprosiłem przez aplikację, żeby mi podali paramtery nastawów geometrii do Performance HL. - "Niestety nie możemy podać Panu takich danych".
Argument, że dane do HL są publicznie dostępne w oficjalnym Service Manual i w sumie to potrzebuję tylko potwierdzenia czy dla Performance są takie same nie spotkał się ze zrozumieniem. Finalnie informacji nie uzyskałem. Z ciekawostek - koszt ustawienia geometrii 1250 netto - nawet w ASO Porsche jest sporo taniej ;)
Miałem dzisiaj mobilny serwis fotela kierowcy, super facet mi to ogarnął, podam Ci jego numer na priv, może pomoże 😉

lvlthn

Pionier e-mobilności
U mnie tez jest taki niuans z klima. Sa chwile ze jest za cieplo ale zaraz zaczyna schladzac
Nie wiem czy tak powinno być, brzmi jak nieprawidlowo działająca klima. U mnie nie ważne jak ustawie temperature(18, 20 czy 22) to trzyma stała temperature bez wahań.

Jedyne co, to mam zmieniony nawiew na low.