eugtor
Posiadacz elektryka
Sprawdź czy nie jest to oparcie twojego fotela. Mam zwykłego LR i po 2 tyś km zaczęło skrzypieć. Czekam na mobilnego, niestety termin za 3 tygzacząłem słyszeć przy lewym uchu jakieś skrzypienia
Sprawdź czy nie jest to oparcie twojego fotela. Mam zwykłego LR i po 2 tyś km zaczęło skrzypieć. Czekam na mobilnego, niestety termin za 3 tygzacząłem słyszeć przy lewym uchu jakieś skrzypienia
Dzięki za typNajbardziej dostępny, bezpłatny(z ograniczeniami) oraz bardzo skuteczny jest program DMDE
Trzeba trochę poczytać, ale może naprawdę odzyskać usunięte i nawet częściowo nadpisane filmy
Tylko co najważniejsze, żeby pendrive był tylko do odczytu, już nic na nim nie zapisywać.
Warto zrobić full scan, trwa dośc długo ale jest niezły.
Co tu się odwaliło. Przecież on tam się zatrzymał i specjalnie w Ciebie przywalił...Dzięki za typEfekty skanowania poniżej :
Moim zdaniem to się nazywa ustawienie roll/creep w autach z automatyczną skrzynią.Co tu się odwaliło. Przecież on tam się zatrzymał i specjalnie w Ciebie przywalił...
Tłumaczył się, że właśnie coś w telefonie sprawdzał ... nie wiedział chłopina, że w tym momencie znalazł się włos od śmierciCo tu się odwaliło. Przecież on tam się zatrzymał i specjalnie w Ciebie przywalił...
Pasażerowie mnie ostatnio ochronili przed czymś takim. Po roku jeżdżenia tylko Teslami przesiadłem sie w auto w automacie, niby ma auto hold ale trzeba sie zatrzymać do zera żeby złapało. No i na światłach zatrzymałem sie prawie do zera i zacząłem sie rozglądać po aucie zapominając że ten typ tak ma ze się toczy a nie zatrzymuje jak TeslaMoim zdaniem to się nazywa ustawienie roll/creep w autach z automatyczną skrzynią.
No to trochę jednak grzmotnął, na nagraniu wydaje się, że nawet trochę pokrywa bagażnika z ramką i tablicą oberwała. Zapewne więcej będzie widać po zdjęciu zderzaka.Dzięki za typEfekty skanowania poniżej :
Ja też po tygodniu z autem miałem dzwon nie z mojej. Taki los, ważne że nic głębiej nie naruszoneDzięki za typEfekty skanowania poniżej :
Nie mogę wysyłki tych ev01 dorwać do Polski. SL01 chyba zostają bo TS5 rzeczywiście wysyłka to jakaś paranoja. Na naszych forach brak informacji o fajnych felgach 18 z Aero do 3P. Już myślałem czy opon 235/45 do Warp nie dać. Byłem teraz nad morzem i drogi takie, że 15km/h latałem po tych płytach. Generalnie zagłębienia ładnie łapie, ale połatana droga to jazda straszna.Dobre podsumowanie.
Tsportline mega mi się podobają, ale koszt wysyłki to jakiś kosmos.
Felgi kosztują bazowo $1,750.00, a shipping $1,438.76.
Żeby chociaż się zebrać w kilka osób i zamówić większą ilość, ale zawsze doliczają tyle samo za dostawę każdego zestawu.
Do tego jeszcze pewnie dojdzie cło, podatek i wyjdzie 15k PLN.