Model 3 performance właśnie dropnął

TomRS

Pionier e-mobilności
Wygląda jakby gość wpadł do dziury (albo przeskoczył jakiś próg) na wysokiej prędkości i odpadły mu te zaślepki z felgi oraz uderzył się brzuchem o tą przegrodę :unsure:
Ale jeśli tak odebrał z salonu z uszkodzoną obudową…
Też o tym pomyślałem, czy sam gdzieś nie przeorał podłogą, a teraz "rżnie głupa". W sumie dziwne, żeby faktycznie ktoś odważył się wydać tak uszkodzony samochód. Ale tego się pewnie już nie dowiemy.

Hubciak

Zadomawiam się
I lipa - podobno logistyka dała ciała i laweta przyjedzie dopiero w piątek. Ciężko byłoby odebrać w czwartek, więc przełożyli na sobotę :(
Mi przełożyli z piątku na poniedziałek a pierwotnie miałem odebrać jutro. Słabo :/ ale 2 lata temu było tak samo więc nic się nie zmieniło. Upychają dostawy na ostatnie dwa tygodnie kwartału i tłumaczą się że mają 300-400 aut do wydania. Tylko tak naprawdę co interesuje to nabywcę? Mają słaby system. Uwielbiam ich auta ale obsługę pozakupowa już nie bardzo 🤣

lvlthn

Pionier e-mobilności
Tak samo mi przełożyli odbiór.
Mówi się że na dobre trzeba zaczekać. I zaczekam.

Ale sprawy logistyczne to mogli by poprawić. Nie działa to dobrze wizerunkowo. Sporo komentarzy na google jest właśnie dotyczące nieterminowości/niesłowności.

Chyba lepiej jakby wszystkim dali termin 31.06 i z zaskoczenia zaproszali na wcześniejszy termin odbioru
(taki prosty zabieg, ciekawe czemu go nie stosują)

inter

Pionier e-mobilności
Tak samo mi przełożyli odbiór.
Mówi się że na dobre trzeba zaczekać. I zaczekam.

Ale sprawy logistyczne to mogli by poprawić. Nie działa to dobrze wizerunkowo. Sporo komentarzy na google jest właśnie dotyczące nieterminowości/niesłowności.

Chyba lepiej jakby wszystkim dali termin 31.06 i z zaskoczenia zaproszali na wcześniejszy termin odbioru
(taki prosty zabieg, ciekawe czemu go nie stosują)
Wyjatkowo Perf. lecą z Belgii, nigdy jeszcze takiej dostawy nie praktykowali.

lvlthn

Pionier e-mobilności
Wyjatkowo Perf. lecą z Belgii, nigdy jeszcze takiej dostawy nie praktykowali.
A to inne lawety na transport są niż te ze słowenii? :)
Bo wydaje mi się że transport jest taki sam, różnica odległości też niewielka(200km)

Wiem że chłopaki się starają, ale widać brak dobrej organizacji/koordynacji.

inter

Pionier e-mobilności
A to inne lawety na transport są niż te ze słowenii? :)
Bo wydaje mi się że transport jest taki sam, różnica odległości też niewielka(200km)

Wiem że chłopaki się starają, ale widać brak dobrej organizacji/koordynacji.
Lawety to firmy zewnętrzne, a samochody mogą stać na placu i moga byc gdzieś w środku, ze środka nagle ich nie wezmą bo muszą do PL.