Model Y - informacja o wyposażeniu

chewbacca

Posiadacz elektryka
To ja chciałem tutaj podpytać o to, co ma TMY RWD. Najchętniej usłyszę kogoś, kto już odebrał swoją.
1. Czy jest podświetlenie schowków w drzwiach i przestrzeni na nogi kierowcy i pasażera z przodu?
2. Czy są światła matrycowe (czy wyświetla się logo tesli podczas pokazu świateł)?
3. Czy są światła przednie przeciwmgłowe?
4. Czy audio różni się czymś od audio z LR (np. czy jest subwoofer? )
5. Czy szyby w drzwiach z tyłu są podwójne, klejone tak jak szyby w drzwiach przednich?

Zychu02

Zadomawiam się
To ja chciałem tutaj podpytać o to, co ma TMY RWD. Najchętniej usłyszę kogoś, kto już odebrał swoją.
1. Czy jest podświetlenie schowków w drzwiach i przestrzeni na nogi kierowcy i pasażera z przodu?
2. Czy są światła matrycowe (czy wyświetla się logo tesli podczas pokazu świateł)?
5. Czy szyby w drzwiach z tyłu są podwójne, klejone tak jak szyby w drzwiach przednich?
Chyba jeszcze nikt nie ma RWD :) trzeba czekać, pare osób z forum ma zamówione.
Ja chcialem dopytac, bo TMY wychodzi z salonu z kablem Type 2 oraz do ładowania z gniazdka, fura port ładowania ma jak rozumiem pod superchargera, a do CCS trzeba dokupić przejsciówke ?

chewbacca

Posiadacz elektryka
Chyba jeszcze nikt nie ma RWD :) trzeba czekać, pare osób z forum ma zamówione.
Ja chcialem dopytac, bo TMY wychodzi z salonu z kablem Type 2 oraz do ładowania z gniazdka, fura port ładowania ma jak rozumiem pod superchargera, a do CCS trzeba dokupić przejsciówke ?
Nie. W Europie SuC Tesli są wyposażone w CCS i tak samo port ładowania w europejskich Teslach to Type2/CCS. Nie potrzeba żadnych przejściówek

solik

Pionier e-mobilności
podbijam bo w sumie interesuje mnie TMY - 3ka jest w wynajmie i raczej nie będę jej zostawiał a TMY brałbym na własność :) po dużym review (ICE też) jest to najtańszy SUV D z takim wyposażeniem i osiągami bez jakiegoś rabatowania zależnego od poziomu znajomości rodziny dyrektora salonu..