solik

Pionier e-mobilności
Co do podpisu to przypomniało mi się, że mówił również o wnioskach które podpisani za pomocą epuapu. Wszystkie te wnioski ponoć odrzucono mimo, że ta forma w instrukcji była dopuszczona
no to pieknie, moj byl epuapem bo wygaslo autenti.. [*]

wacu

Zadomawiam się
Ogółem nigdy nie miałem dłuższej drogi formalnej, a miałem dofinansowania do PV, do solarów, do kredytu hipotecznego...

Zobaczymy czy dostanę odpowiedź w piątek, bo wtedy mija 20 dni ROBOCZYCH...

solik

Pionier e-mobilności
Niestety i ja dostalem informacje ze podpisane dokumenty epuapem nie zostaly uznane, bedzie wygenerowane autenti na rok.. dostalem rowniez draft swojej umowy / oferty i plus taki, ze cena po staremu a juz takiej nie ma chociazby z uwagi na fakt, ze TM3 SR+ podrozalo o 20 tys i stópki procentowe rowniez od listopada 2021

Umowa dotacji jak juz bylo wspomniane jest w formie zalacznika do klasycznej umowy wynajmu jaka jest od lat na samochody spalinowe.

turez

Zadomawiam się
Niestety i ja dostalem informacje ze podpisane dokumenty epuapem nie zostaly uznane, bedzie wygenerowane autenti na rok.. dostalem rowniez draft swojej umowy / oferty i plus taki, ze cena po staremu a juz takiej nie ma chociazby z uwagi na fakt, ze TM3 SR+ podrozalo o 20 tys i stópki procentowe rowniez od listopada 2021

Umowa dotacji jak juz bylo wspomniane jest w formie zalacznika do klasycznej umowy wynajmu jaka jest od lat na samochody spalinowe.
To daj znać jak trafi do Ciebie zaproszenie od Autenti bo ja miałem dostać dziś i nic. Nie wiem czy tam znowu coś nie wybuchło czy tylko ktoś zapomniał.

solik

Pionier e-mobilności
Dostalem link do autenti, terminy znikaja w oczach wiec chyba masowo wyslali zaproszenia :)

Halczyn

Zadomawiam się
Tez wlasnie dostalem, jestem w trasie az sie zatrzymam jak mowisz ze znikaja terminy😀

solik

Pionier e-mobilności
No, mialem otwarta liste na 6 terminow w poniedizalek a jak wrocilem z kawa to juz zostal 1 :D