17 grudnia zabierali spod salonu w Wawie, wiem bo ktos mnie podal do kontaktu zamiast kierowceTo jest PL dystrybucja?
17 grudnia zabierali spod salonu w Wawie, wiem bo ktos mnie podal do kontaktu zamiast kierowceTo jest PL dystrybucja?
Bo nie korzystasz z oferty ArvalaJa nie dostałem kierowcy do Tesli![]()
Moze dlatego ze jej nie wywozili na plac firmy wynajmujacejJa nie dostałem kierowcy do Tesli![]()
Mam też VIN ale za cholerę nie wiem jak sprawdzić detale. Typu dostawa, detale wyposażenia. Jak to sprawdzić?To auto z grudniowej dostawy, mam juz dostep do auta z aplikacji Tesla, wiem gdzie jest zaparkowane (plac pod Warszawa gdzie stoi multum samochodow), mam podgrzewana kanape i kierownice, bateria jeszcze nie wiem jaka - wg VIN jest to 60kw ale dowiem sie po naladowaniu do 100% czy pokaze 490 czy 450 zasiegu
Tego co wyslalem?Natomiast dziś w końcu udało mi się dobić do konsultanta z Arval i co?
Ten mój odebrałTego co wyslalem?w tym watku juz pisala osoba ktora ma zaakceptowany wniosek o dotacje
Decyzja niby jest ale tylko na mailu od opiekuna z Arvala. Mam nadzieje ze w rzeczywistosci tez. Ciekawe tylko kiedy auto bedzieTen mój odebrał, natomiast nie wiem czy w takim razie dzwonić do drugiego bo ten mój dał mi numer rejestracyjny i VIN, ale czy mówił całą prawdę? :>
Co do zaakceptowanego to aż się cofnę w wątku bo chyba przegapiłem, wybaczcie.
(edit) tak, widzę jednego kolegę, który ma decyzję, rzeczywiście, nie wiem jak tego nie zobaczyłem :/ (edit)