Halczyn

Zadomawiam się

solik

Pionier e-mobilności
Albo w Arvalu świetna była.
stopy 2.3pp w górę jakby nie patrzeć

oferta Arvala na koreanskie auta obowiazuje nadal dla tych co mieli rozpoczete wnioski o dotacje
dodatkowo zarzekaja sie, ze ceny mimo podwyzki stop zostaja po staremu z uwagi na dlugi czas procesowania i ciagle odbijanie wnioskow

poki co moja oferta na SR+ rowniez jest po starej cenie a w miedzyczasie samo auto zdrozalo 20 tys + stopy jw

uwierze jak bede mial umowe podpisana, poki co mam drafta :)

Kuba K.

Posiadacz elektryka
oferta Arvala na koreanskie auta obowiazuje nadal dla tych co mieli rozpoczete wnioski o dotacje
dodatkowo zarzekaja sie, ze ceny mimo podwyzki stop zostaja po staremu z uwagi na dlugi czas procesowania i ciagle odbijanie wnioskow

poki co moja oferta na SR+ rowniez jest po starej cenie a w miedzyczasie samo auto zdrozalo 20 tys + stopy jw
Chwała Arvalowi,
jednak nie sadze ze będą nowe umowy robić na ujemnych marżach by dzisiejsza oferta e-niro była konkurencyjna do ionic5 sprzed kwartału.

solik

Pionier e-mobilności
no nowych to nie, pierwsza partia poszla testowo, zrobila sie reklama, na koniec wartosc tych aut sobie policza tak ze sobie odrobia nizsze raty

eNiro zalega duzo na placach dealerow a dealerzy KIA wspolpracuja z BNP/Arval wiec szukaja drogi na pozbycie sie tych lezakow z placow, jak widac super rabat dla posiadajacych juz fotowoltaike nie robi szalu bo ci co by chcieli kupic a nie maja paneli to niewiele na nich czeka z rabatow :)

Chmielinski

Zadomawiam się

uwierze jak bede mial umowe podpisana, poki co mam drafta :)

I jak to wygląda? Dostaniesz tą nową wersję z gorszym przyspieszeniem, ale lepszym zasięgiem czy oni mają gdzieś plac samochodów kupionych po starych cenach?

solik

Pionier e-mobilności
I jak to wygląda? Dostaniesz tą nową wersję z gorszym przyspieszeniem, ale lepszym zasięgiem czy oni mają gdzieś plac samochodów kupionych po starych cenach?
To auto z grudniowej dostawy, mam juz dostep do auta z aplikacji Tesla, wiem gdzie jest zaparkowane (plac pod Warszawa gdzie stoi multum samochodow), mam podgrzewana kanape i kierownice, bateria jeszcze nie wiem jaka - wg VIN jest to 60kw ale dowiem sie po naladowaniu do 100% czy pokaze 490 czy 450 zasiegu