Te raty już są z wliczoną dotacją.Tak. Śledzę wątek i widziałem. Jeśli faktycznie tsk będzie, że kwotę najmu utrzymają to git bo wtedy obejmą jeszcze że trzy stówki miesięcznie z tytułu dotacji. a?
Bez dotacji było o połowę drożej....
Te raty już są z wliczoną dotacją.Tak. Śledzę wątek i widziałem. Jeśli faktycznie tsk będzie, że kwotę najmu utrzymają to git bo wtedy obejmą jeszcze że trzy stówki miesięcznie z tytułu dotacji. a?
Nie wątp, tak własnie kupiłem oczojebaWątpię.
Demówki kupują zazwyczaj w innych cenach i z innej puli, w porozumieniu z importerem.
Inna sprawa, że importer też może być chętny na taki manewr, zwłaszcza jeśli to Hyundai - nie raz w ten sposób upłynniali stoki.
Oferty dla przedsiębiorców takie były. Moja bodajże z września ubr. Nie zawierała wtedy żadnych dopłat w najmie dla konsumentów. Po telefonie w październiku z pytaniem czy odbieram w ciągu najbliższych dwóch tygodni bo samochody są dostępne padła z ich strony sugestia, że możemy poczekać na dopłatę i odebrać dopiero w grudniu/styczniu z mniejszą rata uwzględniającą dotacje.Te raty już są z wliczoną dotacją.
Bez dotacji było o połowę drożej....
Myli Ci się leasing z wynajmem.Od sierpnia wszystkim Wam tłumaczę że ta oferta to jeden wielki fejk.
Oczka dowiem się dopiero otworzą za trzy lata, kiedy będziecie chcieli wykupić ten samochód z leasingu.
Nikomu nic się nie myli. ivo po prostu czyta ze zrozumieniem to co jest napisane. I nie ulega bajkopisarstwuMyli Ci się leasing z wynajmem.
Myli.Nikomu nic się nie myli.
Co dokladnie? W ktorym momencie Arval zmienil oferte z leasingu na wynajem?myli. ivo po prostu czyta ze zrozumieniem
Dostałeś z Arval'u cały harmonogram finansowy z wykupem? Jak nie masz wartości wykupu określonej w umówię to równie dobrze może się okazać że po zakończeniu umowy wartość rynkowa tej tesli będzie wyższa niż wartość na fakturze zakupu.Co dokladnie? W ktorym momencie Arval zmienil oferte z leasingu na wynajem?