Ale czego?Acenta jest podstawową wersją
W Leafie i ogólnie w Nissanie, podstawowa to Visia.
Accenta to wersja oczko wyżej i zazwyczaj sensownie wyposażona.
Ale czego?Acenta jest podstawową wersją
Tak należy założyć.Jak wyglada zwrot takiego samochodu po 3 latach? Chodzi mi głównie o jakieś drobne uszkodzenia. Płaci się coś dodatkowo za to?
Oprócz kopania się z ubezpieczycielem i właścicielem przy każdej rysce spod marketu?Jak wyglada ewentualna naprawa z AC? Czy są jakieś koszty dla wynajmującego?
Jak oddawałem Tucsona to w ostatni dzien z AC zglosilem szkody, przyjechal rzeczoznawca, spisal protokol, przekazal do ubezpieczalni i usuwali szkody po ustaniu okresu ubezpieczenia, ale za jego pomoca. Masterlease probowal mi wcisnac jakis koszt to ich opieprzylem że mają numer szkody i wystawili mi fv korekte, tyle w temacie.Tak należy założyć.
Oprócz kopania się z ubezpieczycielem i właścicielem przy każdej rysce spod marketu?
Trzeba by zajrzeć do warunków AC.
Jakiegoś fuksa miałeś.Jak oddawałem Tucsona to w ostatni dzien z AC zglosilem szkody, przyjechal rzeczoznawca, spisal protokol, przekazal do ubezpieczalni i usuwali szkody po ustaniu okresu ubezpieczenia,
Nie ma kopania bo Arval ma wlasna ubezpieczalnie - Greenval, wpisz sobie np WZ 015CR na UFGOprócz kopania się z ubezpieczycielem i właścicielem przy każdej rysce spod marketu?
Trzeba by zajrzeć do warunków AC.
To jest powszechna wiedza: https://pzwlp.pl/pzwlp/przewodniki-zwrotu-pojazdow-pzwlpKiedyś mój kolega chciał kupić właśnie z Masterlease samochód używany to jak dostał ocenę samochodu to zdziwiłem się na jakie pierdoły zwracają uwagę
W teorii - w praktyce o ile w kogos nie wjedziesz a ten ktos nie zglosi sie z OC do Greenval (co automatycznie uruchomi procedure naprawy auta z Arvala) to mozesz pod koniec wynajmu pozglaszac.Szkody z AC co do zasady trzeba zgłaszać w jakimś tam czasie od ich powstania, a nie hurtowo po 3 latach.
Ale ten Leaf to nie w Arvalu był.Nie ma kopania bo Arval ma wlasna ubezpieczalnie -