zwora

Nowy na Forum
Dzięki. A samochód był naładowany do 100% (lub 80%)? Z tym kablem to trochę ryzyko. Jak nie dadzą, to będę miał problem z dojechaniem do domu. Jak będę do nich dzisiaj dzwonił, to się dopytam czy jest w zestawie. Jak nie, to muszę szybko kupić i wziąć ze sobą na odbiór.

Halczyn

Zadomawiam się
Do 100, poprosilem o to. Powiedz wczesniej, ze slyszales ze komus nie dali i zeby nie zapomnieli. Naladujesz sie gdzies po drodze na pewno bez niego, ja wczoraj podjechalem na jeszcze darmowa ionity na mop nowostawy, zakladam ze drodze do Krk cos tam sie znajdzie

zwora

Nowy na Forum
Zadzwoniłem i umówiłem się na środę. Pan z którym rozmawiałem twierdził, że dają tylko jeden kabel (do zasilania z sieci).

Halczyn

Zadomawiam się
Pamietam, ze pytalem o to podczas wnioskowania i mialy byc 2 . Tymbardziej, ze wersja Shine ma ladowarke 11kw, wiec glupota byloby nie wziac kabla,
Ktory zapewne byl w standardzie

solik

Pionier e-mobilności
Odebralem, calosc trwala 15 minut, auto obejrzalem zanim udalem sie do obslugi. Lakier bialy wiec jakis super sladow nie widac na pierwszy rzut oka i nie zuwazylem jakis zauwazalnych rys - sa swirle ale to od bylejakiego mycia. Tapicerka biala i tutaj tez nie znalazlem zadnych uszkodzen czy przybrudzenia. Auto bylo naladowane do 100%.

Wg dowodu auto bylo zarejestrowane juz 23 grudnia.

SsvqvQK.jpg

wOBRGtf.jpg

Niestety naklejke nakleili jak u @wacu i zaslania to widok w lusterku np. jak ktos siedzi na dupie na autostradzie. Bede to odklejal i przykleje swoja gdzies indziej.

uzop2uc.jpg

(widok z lusterka)

Trasa z Krze Duze do Krakowa = srednie zuzycie energii 16kwh, bylo slonecznie i 15*, dojechalem z zapasem 20%

Ogolnie na placu do wydania duzo Tesli a jak przejrzalem nagrania z rejestratora gdzie wyjezdzali z drugiego placu to Arval zachomikowal ich tyle ze wygladalo to jak salon w Zabkach :)

Last edited:

solik

Pionier e-mobilności
Biala i z pecherzykami - postarane na 30% :D bedzie troche zabawy bo dostep od wewnatrz jest tam ciezki, mam nadzieje ze klej tak samo kiepskiej jakosci jak sposob przyklejenia.

wacu

Zadomawiam się
Biala i z pecherzykami - postarane na 30% :D bedzie troche zabawy bo dostep od wewnatrz jest tam ciezki, mam nadzieje ze klej tak samo kiepskiej jakosci jak sposob przyklejenia.
Daj znac co przykleisz, ja im to reklamowalem to mowili ze mam sie cmoknac :D