Ja kupowałem swój GreenCell za 300 z małym hakiem.'W razie co to kable tanie od BMWi3 sprzedaje gosc na polskiej grupie polskiej FB bmw i3. Oststnio mial po 450.-
Nówka, w torbie, na alledrogo, z fakturą.
Ja kupowałem swój GreenCell za 300 z małym hakiem.'W razie co to kable tanie od BMWi3 sprzedaje gosc na polskiej grupie polskiej FB bmw i3. Oststnio mial po 450.-
Mogę wjechać np. do Radomia albo Kielc, ew. Łodzi jak pojadę inną trasą. Czy na tych stacjach mają kable przy ładowarkach? Jeśli mi się uda, to podjadę gdzieś na Kauflanda lub Lidla w Krakowie i pooglądam jak to tam wygląda, ale nie wiem czy zdążę przed środą, bo pewnie tylko pod niektórymi z tych sklepów są ładowarki.W Polsce to chyba tylko Kaufland i Lidl takowe mają.
Ew. Ekoenergetyka.
Ale na tej trasie chyba takich nie ma.
Ale oni daja kabel AC a ty sie bedziesz ladowal z DC stacji ktore juz maja kabel.Czy wie ktoś może, czy na trasie z Warszawy do Krakowa są ładowarki, które nie wymagają abonamentu/rejestracji (mogą być płatne, ale bez konieczności rejestracji) oraz posiadają własny kabel? Będę się upominał o kabel przy odbiorze, ale może być sytuacja, że mi go nie dadzą, albo dadzą w późniejszym terminie. A jakoś muszę do domu dojechać. Co prawda kupiłem już swój kabel, ale nie przemyślałem sprawy i do Warszawy lecę samolotem i mogę mieć problem z wzięciem kabla na pokład do bagażu podręcznego.
niestety eC4 nie dojedziesz na raz przy obecnej pogodzie, na tej trasie bedzie greenway/orlen wiec zalozenie kont i tak cie nie ominieCzy wie ktoś może, czy na trasie z Warszawy do Krakowa są ładowarki, które nie wymagają abonamentu/rejestracji (mogą być płatne, ale bez konieczności rejestracji) oraz posiadają własny kabel? Będę się upominał o kabel przy odbiorze, ale może być sytuacja, że mi go nie dadzą, albo dadzą w późniejszym terminie. A jakoś muszę do domu dojechać. Co prawda kupiłem już swój kabel, ale nie przemyślałem sprawy i do Warszawy lecę samolotem i mogę mieć problem z wzięciem kabla na pokład do bagażu podręcznego.