olejek

Zadomawiam się
Info od importera:
Na ten moment udało mi się jedynie dowiedzieć, że w drodze do Polski są obecnie dwa egzemplarze EV6 w kolorze czarnym, które są dla Arvala, ale numerów VIN jeszcze nie znam. W tym przypadku może to być termin ok. miesiąca. Pozostałe EV6 są jeszcze w fazie produkcyjnej, więc termin jest bliżej nieustalony.

italiano1991

Nowy na Forum
Świetnie
A co ciekawe mi osoba z Arvalu napisała mailem zupełnie inaczej a mianowicie, ze samochodu "już zjechały" do Polski i Arval czeka na faktury!! Dobrze, ze ja to wszystko mam na mailach będę gromadził i gromadził wszystkie te ich informacje które mi przekazywali.

olejek

Zadomawiam się
Świetnie
A co ciekawe mi osoba z Arvalu napisała mailem zupełnie inaczej a mianowicie, ze samochodu "już zjechały" do Polski i Arval czeka na faktury!! Dobrze, ze ja to wszystko mam na mailach będę gromadził i gromadził wszystkie te ich informacje które mi przekazywali.
Moja tez juz jest w Polsce wg Arvala. Ciekawe ze importer nic o tym nie wie

olejek

Zadomawiam się
Moja pierwotnie miała być w grudniu to się smieje ze bedzie ale rok inny na co odpowiedź importera:
Może się tak zdarzyć, ale pewności, że to będzie ten rok, też nie mam… 😉

italiano1991

Nowy na Forum
Moja pierwotnie miała być w grudniu to się smieje ze bedzie ale rok inny na co odpowiedź importera:
Może się tak zdarzyć, ale pewności, że to będzie ten rok, też nie mam… 😉
Jak to nawet ma nie być ten to to jedna wielka masakra. Teraz to już nie mam pojęcia co zrobię :(
Moja tez miała być tak koniec listopada a początek grudnia pierwotnie. Próbowałeś zamienić na cos innego? Jakiegoś Mach E czy EQA? Ale zapewne jakby ktoś chciał zmienić to ceny z zeszłego roku nie byliby skłonni już utrzymać.

Last edited:

olejek

Zadomawiam się
szczescie mam takie ze auto sprzedalem ale zona zmienia prace i nie bedzie potrzebowac tyle auta wiec poczekam chyba do pazdziernika max. niestyety w tej cenie nie jestesmy juz w stanie takieo auta dostac :(