Moja przygoda z nowym Hyundaiem Kona EV

franiux

Zadomawiam się
Powinni wymontować tą część z jakiegoś samochodu demo i zamontować w twoim, przynajmniej na czas naprawy. Albo bez dyskusji dawać EV lub płacić za paliwo.
A pół roku czekania na część to jakieś chore. Niech kupią na rynku wtórnym z jakiegoś rozbitka za flaszkę wódki. Też pomysł. Sam właśnie zamówiłem Konę dla mamy. Mam nadzieję że obejdzie się bez takich przygód.

eimi

Pionier e-mobilności
Powinni wymontować tą część z jakiegoś samochodu demo i zamontować w twoim, przynajmniej na czas naprawy. Albo bez dyskusji dawać EV lub płacić za paliwo.
A pół roku czekania na część to jakieś chore. Niech kupią na rynku wtórnym z jakiegoś rozbitka za flaszkę wódki. Też pomysł. Sam właśnie zamówiłem Konę dla mamy. Mam nadzieję że obejdzie się bez takich przygód.
Procedury procedury...
Kiedyś w pewnej marce moje auto stało na placu dodatkowe 2 miesiące bo nie było dostępnych nakrętek. Nie mogli dać używanych z drugiego auta - bo procedury. Nie mogli dać zamienników - bo procedury. Przez pieprzone nakrętki.

Andegawen

Zadomawiam się
CUD! Po reklamacji w mLeasing nastąpiło niesamowite przyspieszenie sprawy. Zamiast pierwotnych "minimum 6 miesięcy", Hyundai Motor Poland znalazł zamienny moduł radia w tydzień i zostało ono wymienione przez serwis. Samochód został naprawiony i odebrany. Piszę tę notkę po kilku dniach testów- na razie wszystko działa bez zarzutu. Jeszcze raz wielki plus dla mLeasing. To duży atut leasingu - w takiej sytuacji duża firma ma większą siłę przebicia, niż klient indywidualny. Historia z happy endem :)

Kona EV

Fachowiec
CUD! Po reklamacji w mLeasing nastąpiło niesamowite przyspieszenie sprawy. Zamiast pierwotnych "minimum 6 miesięcy", Hyundai Motor Poland znalazł zamienny moduł radia w tydzień i zostało ono wymienione przez serwis. Samochód został naprawiony i odebrany. Piszę tę notkę po kilku dniach testów- na razie wszystko działa bez zarzutu. Jeszcze raz wielki plus dla mLeasing. To duży atut leasingu - w takiej sytuacji duża firma ma większą siłę przebicia, niż klient indywidualny. Historia z happy endem :)
nieźle!

Ev3

Pionier e-mobilności
CUD! Po reklamacji w mLeasing nastąpiło niesamowite przyspieszenie sprawy. Zamiast pierwotnych "minimum 6 miesięcy", Hyundai Motor Poland znalazł zamienny moduł radia w tydzień
Pewnie jak policzyli ile będzie ich kosztował zastępczy elektryk na pół roku, to kogoś specjalnie osobówką wysłali w miejsce na świecie gdzie to leżało....

elmartines

Zadomawiam się
I teraz pewnie jakiś inny zamawiający Konę EV właśnie dostaje kolejne info o przesunięciu terminu odbioru, bo jego sztuka stoi na placu z wydłubanym modułem radia 😜 Tak jak Ty czekałeś 🤭