Musk popłynął ze wsparciem Trumpa

daniel

Señor Meme Officer
A co do fejkow, to wiesz, to tak jak z tymi z funduszu sprawiedliwości co wyszli za kaucją. Trzeba krzyczeć, zaprzeczać, i jeszcze do tego religię wcisnąć najlepiej. A te „fejki” nie biorą się z niczego, sam się zresztą kiedyś chwalił kontaktami z Putinem.
Fejki nie biorą się z niczego. Oczywiście, że nie. Wiemy kto za nimi stoi. ;)
Jeśli ktoś myśli, że Musk bez nadzoru Pentagonu sam sobie podejmuje decyzje gdzie i kiedy włączyć Starlinki na Ukrainie to jest naiwny. Może równie dobrze uwierzyć, że wysłał Kadyrowowi Cybertrucka w prezencie.

chris89

Posiadacz elektryka
Mylisz się nie chodzi o Elona, bo akurat gdy kupowałem Teslę kompletnie niemal nic o Nim nie wiedziałem. I raczej wiem tylko tyle co zrobił lub robi .
Chodzi o ogólne zasady traktowania innych . Przekrecanie nazwisk i imion to słabe . Napisz Elon to kutas a nie będę miał pretensji
A Musk mi się nie podoba już nawet nie za to że gadał ze zbrodniarzem , ale bardziej mnie zniesmacza za popieranie Trumpa .
Religię czegokolwiek wymyślają najczęściej ci co sami jakąś mają.
Ja nie mam w sobie żadnej religii w imię własnej zasady : że jakiś Bog dał mi rozum , aby w Niego nie wierzyć.
Elon ma też rozum , inny ale spory i nie zawsze musi wszystkim jego praca odpowiadać .

No widzisz Bronek, a dla mnie ma klasę, że się nie boi wyjść i popierać Trumpa pomimo, że bardzo dużo ryzykuje. Ogólnie to sam przyznał, że jest bardziej lewacki, ale coś go w prawo pchnęło ostatnio. Może ma dość już tego zlewaczonego świata, wciskania wszędzie gender i innego syfu. Dla mnie kamala jest oderwana od rzeczywistości.

Bronek

Pionier e-mobilności
Jak każdy facet...bo kopareczka , super sprawa. Miałem przyjemność spróbować taką malutką. Polecam , , można wynająć i sobie coś wykopać, pokopać, przekopać lub zakopać?

Przemmo

Posiadacz elektryka
Jak każdy facet...bo kopareczka , super sprawa. Miałem przyjemność spróbować taką malutką. Polecam , , można wynająć i sobie coś wykopać, pokopać, przekopać lub zakopać?
Ja bym chyba brał spychacz. Moglibyśmy zrobić fajne widowisko razem.

safeto

Fachowiec
Elon chyba chce być królem świata, który będzie decydować kto ma prawo istnieć, a kto nie. Podejście jak naszych sojuszników po 2ww.

1731842417424.jpeg