Muskizmy - czyli co Elon dzisiaj powiedział

Makus

Pionier e-mobilności
Weszliśmy w nową erę dezinformacji z drzwiami, pomyślałem, że warto podzielić się niektórymi ze złotych myśli Elona. Może powstanie kronika upadku, nie wiem tylko czy Elona czy Demokracji czy „tylko” USA.

Mądrość na dziś - Elon twierdzi, że USAID, organizacja pomocowa która pomagała w wielu biednych krajach zwalczać głód, leczyć uchodźców, etc. fundowała stworzenie COVID-19.

Attachments

• IMG_2511.jpeg
    IMG_2511.jpeg
    197,1 KB · Liczba wyświetleń: 172
  • IMG_2512.jpeg
    IMG_2512.jpeg
    81,3 KB · Liczba wyświetleń: 168

Olecki

Pionier e-mobilności
W Polsce dwie Bogu ducha winne urzędniczki zakuli w kajdanki zesolone na oczach dzieci i powlekili celowo przez ulicę. Ten bydlak wcześniej żałował kajdanek zespolonych dla mordercy dziecka.... Tak Ci są dobrzy a Elon zły.... sorki nie wytrzymałem.
Mam trochę znajomych pracujących w admistracji publicznej na średnich szczeblach i powiem Ci że bardzo dobrze że te złodziejskie nasienie tak potraktowali, w sumie nawet to zbyt łagodnie jak za to ile przez te parę lat nakradli. Mam nadzieję że to dopiero początek i z kolejnymi rozprawią się szybciej i zdecydowaniej.

Jeszcze co do AFD.... to partia która walczy o wolne Niemcy w których jest wolność słowa. Powoli już to masz u nas. Napisz coś krytycznego o Owsiaku i wjadą Co na chatę. Za rok będziecie się bali wyjść po zmroku bo wokół inżynierowie i architekci z maczetami. Znam paru Niemców i wszyscy głosowali na AFD więc zgodnie z moskiewską tradycją kto nie z Moskwą eta faszysta
AFD to partia która przede wszystkim walczy o rewizję granicy na Odrze tak więc radził bym przemyśleć poparcie dla nich. A co do tych inżynierów i architektów - oni przynajmniej mają branie u polskich dziewczyn w przeciwieństwie do chłopaczków prawaczków, powinieneś się cieszyć że jak już będziesz stary i niedołężny to może przynajmniej będzie komu podetrzeć ci tyłek czy przynieść zakupy bo obecne perspektywy są delikatnie mówiąc nie najlepsze

pawel pawel

Fachowiec
Ależ Moskale mają poglądy jak Musk, jeśli o to chodzi😂 Putin to samo mówi o płciach i lgbt
Nic nie zrozumiałeś ? Moskwa zawsze walczy o słabszych, kiedyś o robotnika teraz o mniejszości . A nie zastanowiło Cię że forpocztą ich żołnierzy są Ci co im wiernie za komuny służyli ... Millery, Kalisze itp.. teraz ich dzieci.

pawel pawel

Fachowiec
Mam trochę znajomych pracujących w admistracji publicznej na średnich szczeblach i powiem Ci że bardzo dobrze że te złodziejskie nasienie tak potraktowali, w sumie nawet to zbyt łagodnie jak za to ile przez te parę lat nakradli. Mam nadzieję że to dopiero początek i z kolejnymi rozprawią się szybciej i zdecydowaniej.

AFD to partia która przede wszystkim walczy o rewizję granicy na Odrze tak więc radził bym przemyśleć poparcie dla nich. A co do tych inżynierów i architektów - oni przynajmniej mają branie u polskich dziewczyn w przeciwieństwie do chłopaczków prawaczków, powinieneś się cieszyć że jak już będziesz stary i niedołężny to może przynajmniej będzie komu podetrzeć ci tyłek czy przynieść zakupy bo obecne perspektywy są delikatnie mówiąc nie najlepsze
Co one ukradły ?
FS pękał w szwach od kasy bo na ten fundusz wpadały pieniądze mafii VATowskiej. Przypomnę 1600 ludzi siedziało. Nikt z PO bo nie ma u nas prawa jak w USA ... tłumaczyć różnice.. Szczerba słusznie powiedział, że rozdawali dla SP I KGW ich pieniądze.

pawel pawel

Fachowiec
Nic nie zrozumiałeś ? Moskwa zawsze walczy o słabszych, kiedyś o robotnika teraz o mniejszości . A nie zastanowiło Cię że forpocztą ich żołnierzy są Ci co im wiernie za komuny służyli ... Millery, Kalisze itp.. teraz ich dzieci.
To że TVN wmawia ludziom że zakup wozu strażackiego to kradzież nie oznacza że to kradzież. Złodziejstwem jest wystawianie lewych FV i sprowadzanie lewego paliwa Niemiec. Jak zeznał szef zmiany celników w czasie jego służby wjeżdżało 16 cyster na jednym przejściu. Po zmianie władzy w Polsce o 1/4 wzrosła sprzedaż paliw .... nie che mi się już tego tłumaczyć.

Olecki

Pionier e-mobilności
Co one ukradły ?
FS pękał w szwach od kasy bo na ten fundusz wpadały pieniądze mafii VATowskiej. Przypomnę 1600 ludzi siedziało. Nikt z PO bo nie ma u nas prawa jak w USA ... tłumaczyć różnice.. Szczerba słusznie powiedział, że rozdawali dla SP I KGW ich pieniądze.
Tylko że to jest fundusz celowy z wyraźnym zaznaczeniem że ma służyć pomocy ofiarom przestępstw. To są publiczne pieniądze czyli Twoje, moje, nas wszystkich. A to co zrobili to szabrowanie kasy pod fikcyjnymi konkursami poprzez znajomych królika oraz znajomych znajomych królika. Zresztą to o czym mówią w TV to tylko malutki wycinek tego złodziejstwa, o większości opinia społeczna nie usłyszy, jak np o całych fikcyjnych wydziałach w urzędach z wirtualnie zatrudnionymi według politycznego klucza. Albo o tym jak przez 3 lata nie widziało się własnego przełożonego chodząc regularnie do pracy.

macinowa

Posiadacz elektryka
o całych fikcyjnych wydziałach w urzędach z wirtualnie zatrudnionymi według politycznego klucza. Albo o tym jak przez 3 lata nie widziało się własnego przełożonego chodząc regularnie do pracy.
W stanach jest ok 100k ludzi powyżej 100 - to jest sporo. Jednak emerytury pobiera ponad 20milionów ludzi w wieku powyżej 100lat. To będzie jakieś 19,9miliona ludzi bardzo złych na doge/Elona. To jest jeden z prawdziwych powodów że Elon to wróg #1 lub #2, a nie bajki dla dzieci, że nazi. Ile takich przypadków w polskim zusie?

lookash_c

Pionier e-mobilności
FS pękał w szwach od kasy bo na ten fundusz wpadały pieniądze mafii VATowskiej. Przypomnę 1600 ludzi siedziało.
Wesprzesz jakimś linkiem, artykułem? Bo właśnie tę mafię (i generalnie "układ") kojarzę zasadniczo z opowieści.

vwir

Pionier e-mobilności
W stanach jest ok 100k ludzi powyżej 100 - to jest sporo. Jednak emerytury pobiera ponad 20milionów ludzi w wieku powyżej 100lat. To będzie jakieś 19,9miliona ludzi bardzo złych na doge/Elona. To jest jeden z prawdziwych powodów że Elon to wróg #1 lub #2, a nie bajki dla dzieci, że nazi. Ile takich przypadków w polskim zusie?
Oczywiście wiesz o tym, że to był kolejny bullshit Muska? Który radośnie powtarzasz, bez żadnego sprawdzenia ani zastanowienia się nad tym? Osób w wieku ponad 100 lat otrzymujących ichnie świadczenie ZUS jest... co najwyżej 90tys:

Masz wykresik: ilość ludzi pobierających świadczenia (w tysiącach) w zależności od wieku:
1742418265616.png

To co pokazał Musk to lista ichnich peseli, dla których nie istnieje wpis, że dana osoba zmarła. Powód jest prosty - nie każdy ma rodzinę, która to zgłasza, wiele osób zmarło zanim powstał elektroniczny spis, etc. Ale to nie oznacza, że za te osoby ktoś pobiera emeryturę lub jakiekolwiek inne świadczenia socjalne.

Last edited: