A w ASO nie powiedzą?Wyszukaj w google Tesla Vin decoder. Nic mądrzejszego nie wymyślimy.
A w ASO nie powiedzą?Wyszukaj w google Tesla Vin decoder. Nic mądrzejszego nie wymyślimy.
A skąd wiadomo, że pompy ciepła nie ma? gdzie ona jest? może jak porozbieram troche plastików to zobacze?Wylacz wartownika/sentry. Zamknij auto i sprawdz. Moze tez byc tak ze aku 12V jest slaby i auto caly czas go laduje i dlayego tak spada glowna bateria HV.
Masz starszy model bez pompu ciepla. Jesli aku 12v nie byl wymieniany to juz czas. Ja bym go wymienil zapobiegawczo, bo moze byc tak ze nahle wysoadzie.
dziękuję, to już widziałem i w mojej wersji softu jest tylko Nagrzewnica kabiny : oporowa. ani słowa o pompie i mocy i td.Sugeruję najpierw poczytać Forum, postudiować instrukcję do samochodu i potem zadawać pytania.
Poniżej jak sprawdzić czy masz pompę ciepła (zdjęcia z neta dlatego po angielsku):
View attachment 23956 View attachment 23957
Ale jak? Ok 30kwh na naladowanie akumulatora o pojemności 0,5kwh?Wylacz wartownika/sentry. Zamknij auto i sprawdz. Moze tez byc tak ze aku 12V jest slaby i auto caly czas go laduje i dlayego tak spada glowna bateria HV.
Masz starszy model bez pompu ciepla. Jesli aku 12v nie byl wymieniany to juz czas. Ja bym go wymienil zapobiegawczo, bo moze byc tak ze nahle wysoadzie.
dziękuję, to już widziałem i w mojej wersji softu jest tylko Nagrzewnica kabiny : oporowa. ani słowa o pompie i mocy i td.
dziękuję, to już widziałem i w mojej wersji softu jest tylko Nagrzewnica kabiny : oporowa. ani słowa o pompie
Jak slabe aku 12v to auto nie idzie spac, wtedy zjada 6-10% baterii hv dziennie.Ale jak? Ok 30kwh na naladowanie akumulatora o pojemności 0,5kwh?
A ile komputer stacjonarny zużyje gdy będzie musial zasilać z portu USB np telefon ?Ale jak? Ok 30kwh na naladowanie akumulatora o pojemności 0,5kwh?
Oporowa = farelkadziękuję, to już widziałem i w mojej wersji softu jest tylko Nagrzewnica kabiny : oporowa. ani słowa o pompie i mocy i td.