Naklejka w NaszEauto

abes99

Posiadacz elektryka
Tak z ciekawości, nie robili nikomu problemu o umieszczenie na szybie po stronie pasażera?
W wątku z naklejkami znajdziesz fotki naszej 500'tki z tak naklejoną naklejką. ING przyjęło je bez problemu.

krzysiekwaw

Zadomawiam się
Czy ktoś z Was kupił elektryka w kolorze innym niż biały? Naklejacie naklejkę z białym tłem, czy czekacie na kontrolę? Ja się łamię, chyba nakleję dopiero po akceptacji wniosku/wypłacie kasy. Chętnie promowałbym KPO, ale nie za darmo i nie tak mocno kontrastowo na niebieskim lakierze...
możesz na allegro kupić taką z przezroczystym tłem. albo magnetyczną.

Nie ma takich naklejek, przynajmniej na allegro nie istnieją (nie znalazłem). Są tylko z białym tłem. Chyba, że piszesz o poprzednim programie dotacji, to racja.
ja zamówiłem wczoraj takie magnetyczne:
oraz takie przezroczyste:

Czekam na dostawę.

W sobotę odbieram auto, to mam nadzieję, zę będą. Jestem ciekawy tej przezroczystej, jak się będzie prezentowała na czerwonym kolorze.

umcus

Pionier e-mobilności
Czy ktoś z Was kupił elektryka w kolorze innym niż biały? Naklejacie naklejkę z białym tłem, czy czekacie na kontrolę? Ja się łamię, chyba nakleję dopiero po akceptacji wniosku/wypłacie kasy. Chętnie promowałbym KPO, ale nie za darmo i nie tak mocno kontrastowo na niebieskim lakierze...
Ja quicksilver. Też czekam na coś mniej rzucającego się w oczy. Na białym faktycznie aż tak tego nie widać, ale na każdym innym te białe tło wygląda strasznie. No przynajmniej dla mnie to wygląda dramatycznie źle:
1741773906936.png

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025

Czekam na dostawę.

W sobotę odbieram auto, to mam nadzieję, zę będą. Jestem ciekawy tej przezroczystej, jak się będzie prezentowała na czerwonym kolorze.
Napisałeś w liczbie mnogiej, zamawiałeś po dwie? Rozumiem, że jedna jest potrzebna na samochód.

Ten drugi link to ten, co już tu był - białe tło :-(

Napisałeś w liczbie mnogiej, zamawiałeś po dwie? Rozumiem, że jedna jest potrzebna na samochód.

Ten drugi link to ten, co już tu był - białe tło :-(
W opisie w ogłoszeniu jest info, że może być tło przezroczyste, więc taki dałem komentarz do sprzedającego. Zobaczymy, co przydzie.
Zamówiłem obydwie, bo koszt nieduży. Do tej pory miałem naklejkę przeźroczystą, którą potem musiałem zdzierać. Wersja magnetyczna, nawet biała, wygląda atrakcyjnie, bo można ją łątwo zdjąc, np. do mycia. Nie wiem tylko, czy nie odpadnie na autostradzie w trakcie deszczu. Sprawdzę :)

eimi

Pionier e-mobilności

Czekam na dostawę.

Po co naklejać tyle wcześniej naklejkę przed podpisaniem umowy o dotacje?

Daj znać jak przyjdą i czy magnetyczna nie przesunie się na myjce ciśnieniowej.