abes99
Posiadacz elektryka
W wątku z naklejkami znajdziesz fotki naszej 500'tki z tak naklejoną naklejką. ING przyjęło je bez problemu.Tak z ciekawości, nie robili nikomu problemu o umieszczenie na szybie po stronie pasażera?
W wątku z naklejkami znajdziesz fotki naszej 500'tki z tak naklejoną naklejką. ING przyjęło je bez problemu.Tak z ciekawości, nie robili nikomu problemu o umieszczenie na szybie po stronie pasażera?
możesz na allegro kupić taką z przezroczystym tłem. albo magnetyczną.Czy ktoś z Was kupił elektryka w kolorze innym niż biały? Naklejacie naklejkę z białym tłem, czy czekacie na kontrolę? Ja się łamię, chyba nakleję dopiero po akceptacji wniosku/wypłacie kasy. Chętnie promowałbym KPO, ale nie za darmo i nie tak mocno kontrastowo na niebieskim lakierze...
ja zamówiłem wczoraj takie magnetyczne:Nie ma takich naklejek, przynajmniej na allegro nie istnieją (nie znalazłem). Są tylko z białym tłem. Chyba, że piszesz o poprzednim programie dotacji, to racja.
Ja quicksilver. Też czekam na coś mniej rzucającego się w oczy. Na białym faktycznie aż tak tego nie widać, ale na każdym innym te białe tło wygląda strasznie. No przynajmniej dla mnie to wygląda dramatycznie źle:Czy ktoś z Was kupił elektryka w kolorze innym niż biały? Naklejacie naklejkę z białym tłem, czy czekacie na kontrolę? Ja się łamię, chyba nakleję dopiero po akceptacji wniosku/wypłacie kasy. Chętnie promowałbym KPO, ale nie za darmo i nie tak mocno kontrastowo na niebieskim lakierze...
Napisałeś w liczbie mnogiej, zamawiałeś po dwie? Rozumiem, że jedna jest potrzebna na samochód.ja zamówiłem wczoraj takie magnetyczne:
oraz takie przezroczyste:
Czekam na dostawę.
W sobotę odbieram auto, to mam nadzieję, zę będą. Jestem ciekawy tej przezroczystej, jak się będzie prezentowała na czerwonym kolorze.
W opisie w ogłoszeniu jest info, że może być tło przezroczyste, więc taki dałem komentarz do sprzedającego. Zobaczymy, co przydzie.Napisałeś w liczbie mnogiej, zamawiałeś po dwie? Rozumiem, że jedna jest potrzebna na samochód.
Ten drugi link to ten, co już tu był - białe tło :-(
Po co naklejać tyle wcześniej naklejkę przed podpisaniem umowy o dotacje?ja zamówiłem wczoraj takie magnetyczne:
oraz takie przezroczyste:
Czekam na dostawę.
W sobotę odbieram auto, to mam nadzieję, zę będą. Jestem ciekawy tej przezroczystej, jak się będzie prezentowała na czerwonym kolorze.