Naklejka w NaszEauto

eimi

Pionier e-mobilności
Robiłem przymiarki naklejki na klapie i drzwiach, powędrowała na drzwi.
Wybór między źle albo gorzej.
Na tylnej klapie musiała by być tuż pod znaczkiem tesli bo jest wymóg nad numerem rejestracyjnym (albo obok na tej samej wysokości)
Na bocznych drzwiach musi być bezpośrednio pod szybą.
1750681089042.png
I pod pewnym kątem lusterko boczne robi robotę...
1750681219173.png

Jeszcze 15 miesięcy.
Wygląda jak wygląda, ale nie będę ryzykował cofnięcia dotacji.

PS. jeżeli ktoś myśli że zamontuje sobie magnetyczną naklejkę na drzwiach to się mocno zdziwi :ROFLMAO:

Nestor

Fachowiec
Robiłem przymiarki naklejki na klapie i drzwiach, powędrowała na drzwi.
Wybór między źle albo gorzej.

PS. jeżeli ktoś myśli że zamontuje sobie magnetyczną naklejkę na drzwiach to się mocno zdziwi :ROFLMAO:

Dwie rzeczy - o co chodzi z magnetyczną naklejką? Zostal taki cliffhanger trochę..

No i czemu sie oklejasz juz teraz, nikomu jeszcze nie wyplacili jeszcze niczego z tego programu.

eimi

Pionier e-mobilności
Dwie rzeczy - o co chodzi z magnetyczną naklejką? Zostal taki cliffhanger trochę..

No i czemu sie oklejasz juz teraz, nikomu jeszcze nie wyplacili jeszcze niczego z tego programu.
Aluminiowe drzwi.
Mój wniosek jest skierowany do wypłaty, i na dniach powinna być kasa. Niektórzy już dostali wypłatę. Naklejka musi być od dnia podpisania umowy, a to jest dzień kiedy wniosek jest skierowany do wypłaty bo wtedy przysyłają potwierdzenie zawarcia umowy. Czyściłem auto i kładłem powłokę to od razu nakleiłem zamiast później się stresować że brudne auto.

Nestor

Fachowiec
Aluminiowe drzwi.
Mój wniosek jest skierowany do wypłaty, i na dniach powinna być kasa. Niektórzy już dostali wypłatę. Naklejka musi być od dnia podpisania umowy, a to jest dzień kiedy wniosek jest skierowany do wypłaty bo wtedy przysyłają potwierdzenie zawarcia umowy. Czyściłem auto i kładłem powłokę to od razu nakleiłem zamiast później się stresować że brudne auto.
Hej, dzieki za wyjasnienia. Bylem offline od srody, wiec nie wyłapałem dobrych wiesci ;-)

W skodzie pewnie nie ma alu drzwi, wiec magnetyczna pewnie sie nada. Gdzie robiłes swoją?