a ktokolwiek sie godzi na to?Apropos zabezpieczen, dostalem wlasnie informacje z leasingu VWFS ze nie wyrazaja zgody na cesje AC na fundusz. VAGowcy sa skazani na weksle najwyrazniej.
a ktokolwiek sie godzi na to?Apropos zabezpieczen, dostalem wlasnie informacje z leasingu VWFS ze nie wyrazaja zgody na cesje AC na fundusz. VAGowcy sa skazani na weksle najwyrazniej.
Ooo. To już blisko mnie są. Mam 1120 z 4go marca...W okolicy 900 i trzeba przyznać że coś chyba delikatnie przyspieszyło...
Podobne liczby padają na GlobenergiaW niedzielę dopiero żona wypełniła ten wniosek, mamy numer NE/004647, jeśli kogoś interesuje ile zostało złożonych dotąd.
Na dziś jest około 4850 i dziennie dochodzi około 50 kolejnych. Kasy wystarczy dla wszystkich i jeszcze miliard zostanie...Podobne liczby padają na Globenergia
"w ramach programu złożono ponad 4 tysiące wniosków, zatwierdzono ich 116, ale nie wypłacono… ani złotówki"NaszEauto – nie wypłacono ani złotówki. Znamy przyczyny - GLOBENERGIA
Program NaszeEauto funkcjonuje już od 3 lutego. Jak wynika z danych przekazanych nam przez NFOŚiGW od tego czasu w ramach programu złożono ponad 4 tysiące wniosków, zatwierdzono ich 116, ale nie wypłacono… ani złotówki. Spytaliśmy Fundusz, z czego wynika ta sytuacja. Oto, co odpowiedzieli.globenergia.pl
W porównaniu do Mój Elektryk, to sytuacja komfortowa. Ja kupowałem szybko na koniec roku 2023 bo wszyscy mówili, że środki są na wyczerpaniu, a program nie będzie kontynuowany od nowego roku. O okresie oczekiwania na przelew nawet nie wspomnę.Na dziś jest około 4850 i dziennie dochodzi około 50 kolejnych. Kasy wystarczy dla wszystkich i jeszcze miliard zostanie...
Spokojnie, minister Szyszko ma na to patent. szkoły przejedzą każdą ilość dopłat.Na dziś jest około 4850 i dziennie dochodzi około 50 kolejnych. Kasy wystarczy dla wszystkich i jeszcze miliard zostanie...
RCI w Renault. Ja mam polisę AC z dwoma cesjami. Na NFOŚ i RCI Bank. Umowa jest na kredyt, ale podejrzewam, że przy leasingu będzie podobnie.a ktokolwiek sie godzi na to?
Czy masz kredyt easy box?RCI w Renault. Ja mam polisę AC z dwoma cesjami. Na NFOŚ i RCI Bank. Umowa jest na kredyt, ale podejrzewam, że przy leasingu będzie podobnie.
Śmieszne, że jest wpis, a ja jeszcze nawet wniosku nie złożyłem (samochód odebrany przedwczoraj i czekam na twardy dowód).