Wychodzi z założenia " Co wolno Wojedzie to nie tobie smrodzie"moderator taki wrażliwy na politykę a sam redaktor naczelny politykuje i jedzie po Trumpie i prawicy równo
na BYD seal jest roznica rzedu 25-40 tysiecy w zaleznosci od wersji.Placisz i czekasz na zwrot z DE. Skrajne przypadki mowia o 18 miesiacach. Mam znajomego co podobno czekal 8 miesiecy.
A na ktorym elektryku sa takie roznice w cenie ?
Dlatego moderator jest u mnie w "ignorowanych", nie daję przyzwolenia komuś kto nie mieszka w Polsce aby się panoszył na forum!moderator taki wrażliwy na politykę a sam redaktor naczelny politykuje i jedzie po Trumpie i prawicy równo
To tak jako ostry / nieudany żart czy tak na serio?Dlatego moderator jest u mnie w "ignorowanych", nie daję przyzwolenia komuś kto nie mieszka w Polsce aby się panoszył na forum!
Ale widzisz o ile się zmieniły terminy? To nie jest jakiś gamechanger. Moim zdaniem, żeby alokacja środków z NaszEauto sięgnęła tych 80-90%, to trzeba by wydłużyć termin minimum o rok. Te 4 m-ce to zawsze coś, ale nadal za mało. Ale fakt, dla rynku samochodów używanych to niewesoła nowina, bo odsuwa normalizację rynku używek. Za to szansa dla tych, którzy będą myśleć o kupnie nowego w pierwszym półroczu 2026.Pomińmy politykę.
Bardziej chodziło mi o to, że wielokrotnie tutaj na forum obecny termin końca programu był podnoszony jako nieprzekraczalny i całkiem sporo osób wyciągało wnioski na tej podstawie co do cen samochodów używanych itd.
A tymczasem, jak widać, terminy mogą się jeszcze zmienić![]()
Pełna zgoda, nie twierdzę, że to drastycznie zwiększy alokację, ale zawsze coś.Ale widzisz o ile się zmieniły terminy? To nie jest jakiś gamechanger. Moim zdaniem, żeby alokacja środków z NaszEauto sięgnęła tych 80-90%, to trzeba by wydłużyć termin minimum o rok. Te 4 m-ce to zawsze coś, ale nadal za mało. Ale fakt, dla rynku samochodów używanych to niewesoła nowina, bo odsuwa normalizację rynku używek. Za to szansa dla tych, którzy będą myśleć o kupnie nowego w pierwszym półroczu 2026.
Dlatego moderator jest u mnie w "ignorowanych", nie daję przyzwolenia komuś kto nie mieszka w Polsce aby się panoszył na forum!