Zdecyduj się, o co Ci chodzi. Teraz patrząc z boku wygląda na to, że zwyczajnie przeoczyłeś to, co wielkimi wołami jest napisane i na stronie i
Zapytam po raz kolejny gdzie, w ktorym miejscu.
YT i to forum nie jest oficjalnym kanałem informacyjnym urzędu.
No chyba, że myślałeś, że możesz zezłomować samochód, który nie należy do JDG i zarazem skorzystać z premii jako JDG. Nie sądzisz, że to trochę mało logiczne? Chcesz złomować prywatny samochód, to korzystaj z premii jako osoba fizyczna, a nie JDG. Teraz to jest proste i logiczne, nie?
Nie czytasz uważnie. JDG proawdze od 2 lat. od 2 lat auto jest w ŚT, a prywatnie auto jest od 8 lat.
OOW jest osoba fizyczna prowadząca JDG, nie JDG.
Zadam to samo pytanie, nie sądzisz, że to mało logiczne?
A na przyszłość ZANIM skorzystasz z jakiegoś programu dopłat, najpierw zapoznaj się z jego zasadami, nie czytaj samych nagłówków.
Tak też zrobiłem, zapoznałem się z wszystkimi materiałami dostepnymi na stronie programu, na której nie ma informacji, ktora pojawia się w generatorze:
A obok pojawia się uwaga pomocy:
"na warunkach określonych w programie" - w takim razie pytam, gdzie w warunkach programu jest określone to co napisane jest w czerwonej ramce?
NIGDZIE.
Jest to jedyne miejsce w którym pojawia się ta informacja.
I rozumiem, że jestes biegły w intenrety, że korzystasz z yt i dc. ale proszę, przyjmij do wiadomości również to, że są ludzie i blizej 60 a i też tacy przed 40, co wchodzą na gov.pl, czytają załączniki i postępują według wytycznych a pozniej okazuje się, że no przecież mimo ze wniosek wypełniamy i składamy po zakupie, to robimy to jednak przed zakupem bo pojawiają się inne informacje niż w regulaminie i opisie programu.
I nie, nie zezłomowałem jeszcze auto, i nie kupiełem ev bo zacząłem szperać.
ale moja siostra właśnie po zapoznaniu sie z regulaminem żyje w przekonaniu że otrzyma premie.