BlackandWhite

Zadomawiam się
za 200 pln jest wersja summit z pakietem zimowy i pakietem infotainment.
10k km rocznie
200 pln miesięcznie (rata + opłata za coś tam).
43k brutto wpłaty własnej, dofinansowanie 35k.
Razem wyjdzie <13k za 2 lata użytkowania.
Do tego oczywiście ubezpieczenie OC+AC obowiązkowe na 2 lata i dokupić trzeba opony zimowe, bo auto jest na letnich.
Nowe, do wyprodukowania.
13k PLN to jakby kupić używane za 50k i po 2 latach utrata wartości wyjdzie i tak więcej niż 13k.
Wersji summit w tej cenie nie ma szans...a jeszcze z.pakietami! Jesteś pewny, że summit? Podeślesz ofertę lub napisz gdzie taką dostałeś?

Wersji summit w tej cenie nie ma szans...a jeszcze z.pakietami! Jesteś pewny, że summit? Podeślesz ofertę lub napisz gdzie taką dostałeś?
Jeep Częstochowa.
Odbieram za tydzień - będzie do jeżdżenia koło komina jako drugie w rodzinie.
Szybko poszło - ok 5-6 tygodni od złożenia zamówienia na nowe auto do odbioru.

Oferta poniżej.
do raty 188 trzeba zawsze dodac 12 PLN opłat za coś tam i łącznie jest 200 PLN.
summit+zimowy+infotainment.
Zamawiałem na początku lutego.
2 tygodnie temu było na pewno aktualne.
1741463670345.png

BlackandWhite

Zadomawiam się
Biorąc pod uwagę, że moja wycena Longitude wygląda tak, a w cenniku przed rabatami to różnica co najmniej 26000zł, dostałeś bardzo duży rabat niż ja. Muszę więc pocisnąć mojego handlowca. Gdyby nie to, że będę zdawał auto za 2 lata, nie widziałbym przeszkód kupić w Częstochowie

Attachments

• Screenshot_2025_0308_221739.png
    Screenshot_2025_0308_221739.png
    69,1 KB · Liczba wyświetleń: 26
Będzie wysyp Avengerow po 122 kpln za dwa lata na OtoMoto.
Moim zdaniem dużo zawyżona jest ta cena jak za 2 letnie małe auto. W podobnej cenie będzie pewnie tm3 RWD.
Sam nie mam zamiaru go kupować w tej cenie.
Oddam i poczekam na promocję na używanego od dealera i może kupię swoje auto, ale taniej.

mattmd

Zadomawiam się
Co do tych ofert wyżej- nie do końca rozumiem jak macie zamiar dostać dofinansowanie jak nie będzie 24 miesiące mieć tego samochodu? Chyba ze z wykupem?

BlackandWhite

Zadomawiam się
Co do tych ofert wyżej- nie do końca rozumiem jak macie zamiar dostać dofinansowanie jak nie będzie 24 miesiące mieć tego samochodu? Chyba ze z wykupem?
Pierwsza rata czyli wpłata to już pierwszy miesiąc, jak w każdym leasingu. Umowa jest na dwa lata. Problemem na tą chwilę jest tylko zgranie protokołu odbioru z zdaniem auta, ale w tym temacie czekam jeszcze na odpowiedź od handlowca.

Vicek

Fachowiec
Moim zdaniem dużo zawyżona jest ta cena jak za 2 letnie małe auto. W podobnej cenie będzie pewnie tm3 RWD.
Sam nie mam zamiaru go kupować w tej cenie.
Oddam i poczekam na promocję na używanego od dealera i może kupię swoje auto, ale taniej.
Pół żartem napisałem bo jestem ciekaw co dealerzy będą z tymi autami robili po zwrocie. Z drugiej strony suma rat i pierwszej wpłaty to już ponad 50 tys, więc nawet puszczając to w ludzi za dwa lata po 80-90 kPLN jakoś to im się pewnie zepnie.

Cktomek

Zadomawiam się
Pierwsza rata czyli wpłata to już pierwszy miesiąc, jak w każdym leasingu. Umowa jest na dwa lata. Problemem na tą chwilę jest tylko zgranie protokołu odbioru z zdaniem auta, ale w tym temacie czekam jeszcze na odpowiedź od handlowca.
Jestem po odbiorze Avengera i złożeniu wniosku. U mnie to wyglada tak:
06.02 podpisanie umowy
11.02 odbiór auta/data na protokole
Umowa jest do 10.02.2027 czyli równe 24 miesiące.