boa
Posiadacz elektryka
Dla jakich parametrów taka cena gapa i gdzie? U dilera?GAP fakturowy tutaj powinien pomóc. Mi wyszło ok. 1.100 PLN za 2 lata (płatność jednorazowa, a nie 120 pln miesięcznie).
Czy warto? Trzeba sobie samemu odpowiedzieć![]()
Dla jakich parametrów taka cena gapa i gdzie? U dilera?GAP fakturowy tutaj powinien pomóc. Mi wyszło ok. 1.100 PLN za 2 lata (płatność jednorazowa, a nie 120 pln miesięcznie).
Czy warto? Trzeba sobie samemu odpowiedzieć![]()
Tak, bezpośrednio w salonie.Dla jakich parametrów taka cena gapa i gdzie? U dilera?
Pierwszy rok pewnie AC pokrywa, wiec gap realnie tylko za drugi jest.Tak, bezpośrednio w salonie.
GAP fakturowy na 2 lata dla wartości ok. 147k brutto
ja mam teraz propozycję 4880 na 5 lat przy sumie gap na 150k (fakturowy)Pierwszy rok pewnie AC pokrywa, wiec gap realnie tylko za drugi jest.
Ja place 83.- miesiecznie przy 5 latach.
Naszeauto.pl - raczej wszystkie odpowiedzi tam znajdzieszmam pytanie kupiłem za gotówke tesle Y nowa chce złożyć wniosek o dofinansowanie może mi ktoś pomóc jakie dokumenty muszę przyotować i co najpierw trzeba zrobić
Masz na stronie, programu. Mozesz zaczac wniosek wypelniac to Bedziesz widzial.mam pytanie kupiłem za gotówke tesle Y nowa chce złożyć wniosek o dofinansowanie może mi ktoś pomóc jakie dokumenty muszę przyotować i co najpierw trzeba zrobić
U mnie pewnie nikt nie doczyta że ubezpieczenie na pierwszy rok było za 1złStandard, tymczasowy dowód, potwierdzenie zapłaty ubezpieczenia bo samo ubezpieczenie to za mało. I de minimis bo podali link do strony gdzie wychodzi coś innego i mam skopiować. Co prawda nie wiem po co jest te pole jak i tak sami sprawdzają na tej stronie ale ok, skopiuję im