Nieskończoną ilość. Niestety, uwzględnią tylko jeden.Ile wniosków może złożyć 1 osoba?
Jak mamy rozdzielność majątkową to można dwa?Nieskończoną ilość. Niestety, uwzględnią tylko jeden.
Każdy w rodzinie powyżej 18 lat może złożyć. Warunek 1 wniosek na osobę, rozdzielność czy JDG nie ma tu znaczenia.Jak mamy rozdzielność majątkową to można dwa?
Czy jak jest na JDG to liczą jakoś osobno?
Jeżeli chodzi o weksle, to trudno mówić o czymś nowym. Sam zacząłem rozumieć o co w nich chodzi po przeczytaniu książki napisanej jeszcze przed IIWŚ. Poza orzecznictwem nic nowego w temacie się nie wydarzyło, a książka ma już chyba piętnaste wydanie.notariusz to czasem dramat jest - zero wiedzy, zero szkoleń nie robia a potem zaskoczeni ze cos nowego
Myślałem, że nr nadają dopiero po wpłynięciu wniosku. Tzn. ten właściwy. Przez kilka dni uzupełniałem wniosek i miałem nr tymczasowy coś koło 3mln. z groszem. Po 2 dniach przyszło powiadomienie, że wniosek został zarejestrowany pod nr 5800.Ktoś wie czy wnioski sprawdzane są według numerów, czy według daty wpłynięcia? Mam numer 277 i dopiero dzisiaj jest przyjęty w funduszu bo był podpisany ale nie zauważyłem żeby kliknąć, żeby wysłać przez epuap. Dzisiaj infolinia wyłączona. Oczywiście wniosek po poprawce.💀
Potwierdzam, tez po zarejestrowaniu otrzymałem inny nrMyślałem, że nr nadają dopiero po wpłynięciu wniosku. Tzn. ten właściwy. Przez kilka dni uzupełniałem wniosek i miałem nr tymczasowy coś koło 3mln. z groszem. Po 2 dniach przyszło powiadomienie, że wniosek został zarejestrowany pod nr 5800.
albo ja źle widzę albo Ty źle czytasz wniosek
IMHO wychodzi 135 kzł na osobę!