jaczar

Zadomawiam się
Dzisiaj sprawdzali wniosek około 1400.
Powiedzieli, ze mogę napisać mailowo prosbe o skierowanie wniosku do edycji i sam będę mógł poprawić to, co wiem, ze mam do poprawy. Nie wypadnę z kolejki. Dziwne, wcześniej jak dzwoniłem o tym nie mówili.

firewall

Zadomawiam się
Czyli wychodzi 250 wniosków miesięcznie i to tylko sprawdzanych.
Skoro program jest na 2 lata to w optymistycznej wersji obejrzą 6 000 wniosków.
Ciekaw jestem czy ministra o 2 nazwiskach słyszała o tym programie i o tym jak działa NFOŚiGW, bo wszak te fundusze jej podlegają. Ale dla niej ważne jest, że lansik idzie pełną parą i można chwalić się że działa!
Nie wiadomo tylko gdzie uderzyć by pogonić tych z NFOŚiGW do roboty! Jak sobie nie radzą to niech ludzi zatrudnią.

tomas500

Zadomawiam się
Czyli wychodzi 250 wniosków miesięcznie i to tylko sprawdzanych.
Skoro program jest na 2 lata to w optymistycznej wersji obejrzą 6 000 wniosków.
Ciekaw jestem czy ministra o 2 nazwiskach słyszała o tym programie i o tym jak działa NFOŚiGW, bo wszak te fundusze jej podlegają. Ale dla niej ważne jest, że lansik idzie pełną parą i można chwalić się że działa!
Nie wiadomo tylko gdzie uderzyć by pogonić tych z NFOŚiGW do roboty! Jak sobie nie radzą to niech ludzi zatrudnią.
Ja jej napisałem na X, żeby zaczęła zajmowac sie wydatkowaniem pieniędzy z KPO. Ona za lasnem w TV nie ma czasu na nic innego. Chyba jednak trzeba pisac od razu do KPRM do Tuska. Może jak dostanie zjeb...y to cos pójdzie szybciej. ;-)