cooler

Pionier e-mobilności
🤣🤣🤣
A Wy dalej to samo…
Karmienie trolla to chyba jakieś Wasze hobby…
Czemu, to jest jak dobra komedia. 🤣
Właściciel starego trupa :poop: udowadnia całemu światu że jest najmądrzejszy, najsprytniejszy i że to on przechytrzył system. To on jest królem szos i to on rządzi w świecie motoryzacji. Szkoda że nie zdaje sobie sprawy że gdyby jeździł tyle co tu pisze (grube tysiące km na 1 tankowaniu i tak co chwilę) to jego miesięczne wydatki na paliwo przewyższyły by wielokrotnie cenę tego śmierdzącego, rakotwórczego i awaryjnego sztrucla.
Więc zakładam że nie jeździ w ogóle lub mało, ale próbuje uzasadnić sobie że to on jest geniuszem :):geek:

Czemuś @kalotz biedny? Boś głupi. Czemuś głupi? Boś biedny.:poop:

Bez zmiany zachowania i swoich przekonań będziesz się kręcił jak chomik w powyższym kołowrotku.

Ty nam tu udowadniasz że posiadanie starego, śmierdzącego, rakotwórczego i awaryjnego trupa jest fajne, a bycie biednym i głupim jest cool.
Niestety nikt się z Tobą tu nie zgodzi :) Zupełnie inny typ ludzi. :p

kalotz

Zadomawiam się
Po pierwsze nie dymiacym! Mam zrobić zdjecie? Po drugie, nie ja prowadzę, po trzecie ja po kilku minutach przejadę nawet po zatloczobym mieście kilkaset kilometrów. Jak będą takie elektryki za ok. 100 000 to kupię bez zastanowienia

PabloPN

Posiadacz elektryka
Po pierwsze nie dymiacym! Mam zrobić zdjecie? Po drugie, nie ja prowadzę, po trzecie ja po kilku minutach przejadę nawet po zatloczobym mieście kilkaset kilometrów. Jak będą takie elektryki za ok. 100 000 to kupię bez zastanowienia
Ale za rope zaplacisz a ja za prad nie 🤣😅😅🤣... dla niektorych priorytetem jest czas a dla tych co sie nie spiesza, czyli akurat dla mnie liczy sie cena... 😁👍
No i jeszcze jedno... ja w domu wyprodukuje sobie prad a ty nie wyprodukujesz ropy 🤣😅😅
I po trzecie... po kilku minutach zrobisz kilkaset kilometrow po miescie... ja zrobie po 30 minutach ladowania... dla mnie pol godziny nie stanowi problemu...

cooler

Pionier e-mobilności
Załącz wydruk z analizatora spalin. Sam będziesz się bał nim jeździć.

kalotz

Zadomawiam się
Ale za rope zaplacisz a ja za prad nie 🤣😅😅🤣... dla niektorych priorytetem jest czas a dla tych co sie nie spiesza, czyli akurat dla mnie liczy sie cena... 😁👍
No i jeszcze jedno... ja w domu wyprodukuje sobie prad a ty nie wyprodukujesz ropy 🤣😅😅
I po trzecie... po kilku minutach zrobisz kilkaset kilometrow po miescie... ja zrobie po 30 minutach ladowania... dla mnie pol godziny nie stanowi problemu...
Nie wiedziałem że mieszkasz w Hiszpanii, a może mieszkasz w domu zeroemisyjnym, bardzo popularnym rodzaju w teraźniejszej Polsce🤣

PabloPN

Posiadacz elektryka
Nie wiedziałem że mieszkasz w Hiszpanii, a może mieszkasz w domu zeroemisyjnym, bardzo popularnym rodzaju w teraźniejszej Polsce🤣
Nie mieszkam ani w Hiszpanii ani w domu zeroemisyjnym 😅🤣🤣😅... ładuję się na ładowarce która dla klientów pewnej sieci sklepów jest bezpłatna 🤣😅🤣 😁👍
Że ci się nie znudzi... już tyle razy zrobiłeś z siebie tutaj pajaca i nawet nie widzisz jak my kpimy już z ciebie a ty ciągle ciągniesz temat 🤣😅😅🤣