[NIEAKTUALNE] SPRZEDAM Ładowarkę APTIV type 2 z Opla Corsy-e

Cav

Pionier e-mobilności
Natomiast strzałem w stopę, to byłoby zostawienie Zoe, samochodu bez kurtynowych poduszek powietrznych i systemu ADAS, za który płaciliśmy a go nie było, :)
Miałeś na fakturze, albo w opisie wersji?
A co z tempomatem aktywnym?
Też miał być?

JareG

Pionier e-mobilności
A jaka by pasowała?
Miałbym do upłynnienia evse od Kia.
Ta ładuje 10A, czyli w porywach nieco ponad 2kW :D

Pozdrawiam

JareG

Pionier e-mobilności
Na mojej napisali, że 12A.
Na mojej podczas ładowania wyświetla 10A, i/a auto pokazuje 2-2,3kW (najczęściej 2kW)

Pozdrawiam

hubert787

Zadomawiam się
Pamiętasz datę produkcji auta?
Co miał zawierać ten system?
Produkcja listopad 2021. System ADAS jest to system awaryjnego hamowania wykrywający samochody, pieszych i rowerzystów. W wersji podstawowej Zoe go nie ma, w wersji Intense jest to standard. Nasz egzemplarz tego systemu nie miał, o czym sprzedawca wiedział, ale nas nie poinformował. No i do tego brak kurtynowych poduszek powietrznych przesadził, że samochód zwróciliśmy.

hubert787

Zadomawiam się
Na pewno?
Dwa miesiące to trochę krótki czas na transport do Polski, dystrybucję, Twój zakup, eksploatacja, zwrot, a jeszcze zdążyłeś nowe auto kupić....

W łączniku masz rozmowę że sprzedawca z renault w kwestii odbioru samochodu. Sprawdź sobie kiedy wyszły wyniki testów zderzeniowych. Zaraz po tym reklamowałem samochód. W załączniku masz też odpowiedź ze strony Renault o zwrocie i datę. Jeszcze coś potrzebujesz Sherlocku?

Attachments

• IMG_20220115_150451.jpg
    IMG_20220115_150451.jpg
    267,4 KB · Liczba wyświetleń: 57
  • IMG_20220115_150945.jpg
    IMG_20220115_150945.jpg
    643,5 KB · Liczba wyświetleń: 72

Cav

Pionier e-mobilności
Nie denerwuj się, nie czepiam się Ciebie, a wręcz przeciwnie.
W sąsiednim wątku, kolega Kuba twierdzi że podobne hocki klocki były TYLKO w autach wyprodukowanych do kwietnia 2021.
Chciałem to info sprawdzić u źródła, czyli u Ciebie....

Zamawiałeś auto z listy, czy sam je konfigurowałeś i kiedy to było?