Miałeś na fakturze, albo w opisie wersji?Natomiast strzałem w stopę, to byłoby zostawienie Zoe, samochodu bez kurtynowych poduszek powietrznych i systemu ADAS, za który płaciliśmy a go nie było,![]()
A co z tempomatem aktywnym?
Też miał być?
Miałeś na fakturze, albo w opisie wersji?Natomiast strzałem w stopę, to byłoby zostawienie Zoe, samochodu bez kurtynowych poduszek powietrznych i systemu ADAS, za który płaciliśmy a go nie było,![]()
Ta ładuje 10A, czyli w porywach nieco ponad 2kWA jaka by pasowała?
Miałbym do upłynnienia evse od Kia.
Na mojej podczas ładowania wyświetla 10A, i/a auto pokazuje 2-2,3kW (najczęściej 2kW)Na mojej napisali, że 12A.
Zoe chyba wcale nie miał nawet w opcji aktywnego tempomatu.Miałeś na fakturze, albo w opisie wersji?
A co z tempomatem aktywnym?
Też miał być?
Pamiętasz datę produkcji auta?Zoe chyba wcale nie miał nawet w opcji aktywnego tempomatu.
Ja zamawiałem wersję Intense, w której system ADAS miał być w standardzie.
Produkcja listopad 2021. System ADAS jest to system awaryjnego hamowania wykrywający samochody, pieszych i rowerzystów. W wersji podstawowej Zoe go nie ma, w wersji Intense jest to standard. Nasz egzemplarz tego systemu nie miał, o czym sprzedawca wiedział, ale nas nie poinformował. No i do tego brak kurtynowych poduszek powietrznych przesadził, że samochód zwróciliśmy.Pamiętasz datę produkcji auta?
Co miał zawierać ten system?
Na pewno?Produkcja listopad 2021.
Na pewno?
Dwa miesiące to trochę krótki czas na transport do Polski, dystrybucję, Twój zakup, eksploatacja, zwrot, a jeszcze zdążyłeś nowe auto kupić....