Niebezpieczna sytuacja po serwisie w Tesla Warszawa

Bronek

Pionier e-mobilności
Czyli... Kapitan Wrona, ślicznie lądował na brzuchu, bo jeden pstryczek/bezpiecznik, ktoś zapomniał przełączyć wcześniej.
Ja robię wszystkie auta w zaufanym warsztacie i tyle.A do tego Tesla nie zabiera gwarancji za takie coś, to po kiego jechać do nieznanego warsztatu zwanego nawet Serwisem, z czymś co nie jest inne od standardu?
Berlin też nie bywa chwalony, ale to dotyczy chyba wielu marek.
Wolę te swoje 5 km do Pana Jacka, gdzie nawet mogę sobie popatrzeć jak robią.

Poldek

Fachowiec
Wychodzi na to, że w naszych warunkach Tesla to chińska jednorazówka.....
Jak coś się zepsuje to leżysz na całego, bo do serwisu strach jechać, skoro nie potrafi auta złożyć......

W kontekście podwyżki ceny o 25% przez pół roku, to słaba wiadomość....
Widać ten punkt w Warszawie jest tylko po to, żeby auta wydawać, do tego i to też robi byle jak.

Chyba bałbym się tego typu zakupu, to jak chińskie auto bez żadnej gwarancji kupować.....
Jednorazówka to ty masz
my mamy Auta za prawie 300 000

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
Czyli... Kapitan Wrona, ślicznie lądował na brzuchu, bo jeden pstryczek/bezpiecznik, ktoś zapomniał przełączyć wcześniej.
Ja robię wszystkie auta w zaufanym warsztacie i tyle.A do tego Tesla nie zabiera gwarancji za takie coś, to po kiego jechać do nieznanego warsztatu zwanego nawet Serwisem, z czymś co nie jest inne od standardu?
Berlin też nie bywa chwalony, ale to dotyczy chyba wielu marek.
Wolę te swoje 5 km do Pana Jacka, gdzie nawet mogę sobie popatrzeć jak robią.
Bronku czy u Ciebie też można się przypatrywać przy robocie? ;) Humor mi się poprawił to zaczepiam :)

solik

Pionier e-mobilności
A czy plonace BMW mozna rozpatrywac pod katem jednorazowki czy nie gdyz polskie serwisy nie chcialy wymieniac czesci? Tak z ciekawosci.

pmlody

Pionier e-mobilności
Pan po prostu zachował się jak należało się w tej sytuacji zachować od początku.
Czy wiesz może, czy zostana wyciągnięte jakies konsekwencje wobec serwisu w warszawie? Czy rozejdzie sie po kosciach?

Michal

Moderator
W sumie to niczego innego nie można było się spodziewać, każdy rasowy fanboy po prostu MUSI zachować się w ten sposób.
EOD
Po Tobie też nie można było się niczego innego spodziewać, niż wsadzania nosa w tematy związane z Teslą...
Nie mam, nie wiem, ale się wypowiem - klasyczny @Cav