Szybciej poszło bo dokręcali co 2-gą śrubkęO kurde. Przyjechałem na 7:30. Zapowiadali, że skończą o 20:00, a tu nie ma jeszcze 16, a jest info, że skończone.
Też tak robię rano jak się śpieszę: zapinam co drugi guzik w koszuli
Szybciej poszło bo dokręcali co 2-gą śrubkęO kurde. Przyjechałem na 7:30. Zapowiadali, że skończą o 20:00, a tu nie ma jeszcze 16, a jest info, że skończone.
Zbieżność kół w body shopie, a wymiana baterii u zegarmistrza 😁Serwis proponuje mi wycieczkę do bodyshopu na ustawienie zbieżności.
zapodaj filmik z tego piszczenia, tez mi pisczalaHmm, po odebraniu samochodu mieszane uczucia. Zawieszenie już cichutkie, ale mam wrażenie, że samochód ciągnie w lewo. Kiedy jadę powoli to jest w miarę prosto, ale przy większej prędkości często zaczynam zjeżdżać w lewo i skręt się pogłębia jeśli mu pozwolić. Czasem kawałek pojedzie prosto, rzadko ściągnie na prawo. Będę musiał dać komuś innemu się przejechać, żeby ocenił czy mi się wydaje.
Jeszcze jadąc bez muzyki słyszałem piszczenie, którego częstotliwość występowania wzrastała razem z prędkością. Najwyraźniej coś z kołem.
Serwis proponuje mi wycieczkę do bodyshopu na ustawienie zbieżności.
Już naprawione, ale miałem coś bardzo podobnego do jednego z filmików na forum. Jak go znajdę to dam linka. Szczególnie mocno się to nasilało z temperaturą. Przy 30 stopniach i więcej było bardzo głośne. Jak temperatura spadała to ustępowało.zapodaj filmik z tego piszczenia, tez mi pisczala
i co tam się działo? Jak naprawili?Już naprawione, ale miałem coś bardzo podobnego do jednego z filmików na forum. Jak go znajdę to dam linka. Szczególnie mocno się to nasilało z temperaturą. Przy 30 stopniach i więcej było bardzo głośne. Jak temperatura spadała to ustępowało.
Wymienili Ci elementy zawieszenia i nie sprawdzili geometrii ? To trochę słabo.Hmm, po odebraniu samochodu mieszane uczucia. Zawieszenie już cichutkie, ale mam wrażenie, że samochód ciągnie w lewo. Kiedy jadę powoli to jest w miarę prosto, ale przy większej prędkości często zaczynam zjeżdżać w lewo i skręt się pogłębia jeśli mu pozwolić. Czasem kawałek pojedzie prosto, rzadko ściągnie na prawo. Będę musiał dać komuś innemu się przejechać, żeby ocenił czy mi się wydaje.
Jeszcze jadąc bez muzyki słyszałem piszczenie, którego częstotliwość występowania wzrastała razem z prędkością. Najwyraźniej coś z kołem.
Serwis proponuje mi wycieczkę do bodyshopu na ustawienie zbieżności.