gim-kg
Pionier e-mobilności
W niemczech E mają też plug-in.No chyba nie… na wegrzech zielone maja tez pluginy
W niemczech E mają też plug-in.No chyba nie… na wegrzech zielone maja tez pluginy
Przeczytaj dokładnie:Trzeba. Niemieckie tablice mają E na końcu - i wtedy nie trzeba. Ale nie można oczekiwać, żeby służby wiedziały, jakie są wyróżniki pojazdów elektrycznych we wszystkich krajach. Dlatego naklejka.
Jak chcesz mieć darmowe parkowanie i bus pasy to musisz mieć zieloną i niebieską E. Sama E jest nieważna bez zielonej. W Polsce do nabycia obie w łącznej cenie 200 PLN za dwie razem.Czy orientujecie się jakie aktualnie uprawnienia daje nakleja E w Niemczech, a w szczególności w Berlinie ?
Gdzie ewentualnie można parkować bezpłatnie, jak z BUS pasami ?
Darmowe parkowanie?Jak chcesz mieć darmowe parkowanie i bus pasy to musisz mieć zieloną i niebieską E. Sama E jest nieważna bez zielonej. W Polsce do nabycia obie w łącznej cenie 200 PLN za dwie razem.
Jak chcesz mieć darmowe parkowanie i bus pasy to musisz mieć zieloną i niebieską E. Sama E jest nieważna bez zielonej. W Polsce do nabycia obie w łącznej cenie 200 PLN za dwie razem.
Mam taki sam zestaw z tym że nie naklejony "na stałe"A nie lepiej zamówić u źródła za 5,95 Euro za każdą (link podałem w moim poście wyżej). Będzie 4 razy taniej i z ładnym berlińskim godłemDo UK wysłali (choć trochę trwało) to i do PL wyślą.
View attachment 25192
Szkoda szyby sobie tym na stałe paskudzić?![]()
Ja tylko rzuciłem powód. Na razie nie zamierzam się po Berlinie kręcić.Ale wiesz, że jak nie jest przymocowana na stałe, to nie jest ważna?