Obejrzałem sobie dzisiaj na żywo hybrydę w wersji M i L. Kilka uwag które mi się nasunęły:
- Podstawowe zegary (czyli 10+8 cala) wyglądają tragicznie. Jakoś nie wyobrażam sobie patrzeć na coś takiego codziennie przez kilka lat
- Wnętrze w wersji L w sumie lepsze niż się spodziewałem, przednie fotele wygodne. Z tyłu miałem miejsce na nogi nawet przy maksymalnym odsunięciu przedniego fotela
- Może mi się wydawało ale 'skóra' na tylnej kanapie w dotyku sprawiała inne (gorsze) wrażenie od tej na przednich fotelach. Niby powinno być to samo ale była sporo twardsza.
- Plastik z tyłu przednich foteli ma twardość mydelniczki ale przynajmniej wygląda ciut lepiej niż na filmikach, może to przez inne oświetlenie
- Interesuje mnie kolor biały więc zwróciłem uwagę na listwy drzwi, błotników i paski na zderzakach. W wersji M są matowe i imho wyglądają lepiej niż piano black w L i XL. Są jeszcze fajniejsze szare ale to tylko w XL za dopłatą razem z ohydnym szarym słupkiem C. Osobiście chyba najchętniej dokupiłbym ten pakiet do L (gdyby była taka możliwość) i okleił lub pomalował w kolor te słupki C.
- Na wszystkich szybach było oznakowanie o Select DNA ale informacji o przepuszczalności światła brak...
Sprzedawca powiedział mi że w chwili obecnej demówki do przejechania się nie mają, za1-2 tygodnie powinien być EV a za jakiś miesiąc hybryda.