Niro EV po roku

elektryk

Pionier e-mobilności
bez jaj Panie, porównujesz 100k do 15 złotych...
Jakby to wytłumaczyć, poczytaj historię ludzi typu Ingvar Kamprad (założyciel Ikea), dla takich osób ważniejsze jest oszczędzić wiele razy 15 zł, niż raz 100k. Oczywiście ten przykład z 100k jest przerysowany, ale chodzi o zasadę, że suma małych oszczędności daje dużą oszczędność.

Olecki

Pionier e-mobilności
bez jaj Panie, porównujesz 100k do 15 złotych...
Porównuje 50-130 z 200k-300k. Jakbyś kiedyś popracował na jakimś kierowniczym stanowisku to byś się nauczył liczyć oszczędności w procentach bo z tego robi się skala - więc na tego typu zakupach zaoszczędzisz więcej niż na jednorazowych 'strzałach', kwestia czasu.

electricar

Zadomawiam się
Strać godzinę na porównywaniu i szukaniu 1 produktu za 15zl czy czasem aliexpres czy allegro czy xingxiong zrobi 15 zł taniej jak przeliczysz rabaty na 8 stronach. Gdzie koszt 1 godziny pracy to srednio 70 zł. Interes życia. Ale panieee najtaniej kupiłem i oszczędziłem 15 zeta. Rzuć to korpo bo jak ty chcesz takie analizy robić za 15 zeta to właśnie nad tobą ktoś ma coś nie halo z głową.

Jacek EV

Nowy na Forum
Panowie, utrzymamy poziom i kulturę dyskusji. Wtedy rozmawia się dużo przyjemniej. Sam też nie lubię przepłacać. Bez względu na to czy 10k czy 15 zł bo to bez sensu. Jak jestem na wakacjach albo festiwalach to na to nie patrzę ale jak mam możliwość nie przepłacać to tego nie robię. Pozdrawiam.