Master
Fachowiec
Wiec :Wg info w salonie zamówienia do czerwca z gwarancją ceny, od 01.06 bez gwarancji. Zaliczka symboliczna.
- gwarancji ceny obecnie nie ma
- zaliczka symboliczna to w Tesli - 1200zl tutaj nawet 27k
Wiec :Wg info w salonie zamówienia do czerwca z gwarancją ceny, od 01.06 bez gwarancji. Zaliczka symboliczna.
Ode mnie chcieli 20tyś pln. bezzwrotnej zaliczki (jakieś 2tyg. temu) - bez gwarancji ceny ani przybliżonego terminu dostawy. Na forum czytałem gdzieś że w UK biorą 99£. Totalny absurd - będę czekał 2 lata na samochód, którego cenę podniosą lekką ręką w międzyczasie o 50tyś (jak to miało miejsce chociażby z Mustangiem Mach-e) albo jednostronnie zerwą umowę wedle uznania - jak to miało zdaje się miejsce chwilę temu w Nissanie. Chciałem zmienić zamówienie z Q4 e-tron, ale chyba jednak zostanę pomimo uboższego wyposażenia w wyższej cenie :/Wiec :
- gwarancji ceny obecnie nie ma
- zaliczka symboliczna to w Tesli - 1200zl tutaj nawet 27k
Ode mnie nie chcą żadnej zaliczki.Ode mnie chcieli 20tyś pln. bezzwrotnej zaliczki (jakieś 2tyg. temu) - bez gwarancji ceny ani przybliżonego terminu dostawy. Na forum czytałem gdzieś że w UK biorą 99£. Totalny absurd - będę czekał 2 lata na samochód, którego cenę podniosą lekką ręką w międzyczasie o 50tyś (jak to miało miejsce chociażby z Mustangiem Mach-e) albo jednostronnie zerwą umowę wedle uznania - jak to miało zdaje się miejsce chwilę temu w Nissanie. Chciałem zmienić zamówienie z Q4 e-tron, ale chyba jednak zostanę pomimo uboższego wyposażenia w wyższej cenie :/
A gwarancja ceny jest w umowie ?Ode mnie nie chcą żadnej zaliczki.
A gdzie rozmawiałeś? Chętnie pogadam z innym dealerem.Ode mnie nie chcą żadnej zaliczki.