No i będzie to co chciałem 2022.44.25.1

viallos

Pionier e-mobilności
Czy pojawił się nowy pokaz świetlny?

Chyba tak .. ale najważniejsze co zdaje się pojawiło z tym updatem to stacje Greenway w mapach Tesli ... to chyba najbardziej nieoczekiwany prezent od Tesli!
Dzisiaj jeżdżąc po Wawie kliknąłem ładowarki a tam na pierwszym miejscu GreenWay ... kliknąłem w nią i Tesla zaczęła podgrzewać baterię .. byłem w szoku.

Dodam że jestem na najnowszej wersji od wczoraj 2022.44.25 z tęczowym autopilotem i innymi bzdetami które są zupełnie zbędne :)

Michal

Moderator
Się Greenway nie pochwalił na Li? Niesamowite... Może o tym nie wiedzą :)
Pytałem ich jakiś czas temu, to mówili, że nie mają w planach, więc pewnie dzieje się to poza nimi.

Kuba K.

Posiadacz elektryka
Jak wam się jeździ z celem nawigacji przesuniętym na dół ekranu (wraz z czasem dotarcia i poziomem baterii)?
Ja mam wrażenie że to jakiś UX fakap, bo do tej pory wszystko co na bieżąco było potrzebne było w górnej części (prędkościomierz, info z navi) a teraz trzeba spojrzeć w zupełnie nowe miejsce.
Ale to może tylko moje odczucie.

daniel

Señor Meme Officer
Też mam aktualizację i dzisiaj byłem zaskoczony absolutnym brakiem regeneracji. Jeszcze nigdy tak nie miałem. Bywały niższe temperatury, ale dzisiaj nie włączyłem klimatyzacji przed wyjazdem, bo jechałem blisko.

PiotrS

Posiadacz elektryka
Jak zawsze przy temperaturach ujemnych mam zerową rekuperację, mimo 5-7 minutowego grzania przed wyjazdem.