Biorąc pod uwagę, że Orlen to niby państwowa firma, która powinna wspierać narodowe plany co do elektromobilności, to ceny na ich stacjach to smutny żart.Chyba nikt poza teslą nie chce się wychylić
Każdy wie że prędzej czy później zacznie się konkurencja i skończą się różnice cen typu 50 czy 100%
Nie no, absolutnie, rozumiem biznesową decyzje bo byli najtańsi i to o spory margines. Niemniej szkoda. Akurat kto jak kto ale oni mogli by wprowadzać więcej rozwiązań dynamicznych cen
Z ciekawości, jako że eTauron to przemalowana na różowo aplikacja Elocity, to czy Elocity ma taką funkcjonalność? Bo nie kojarze żeby miał, a nie jestem w stanie sprawdzić, bo nie wczytują mi się dzisiaj ładowarki :/w aplikacji e-Tauron po wybraniu ładowarki jest u dołu "wykres" godzinowy z cenami ( na razie takie same ), ale może to zwiastuje, że przygotowują się do dynamicznych cen
kilka dni temu nie zauważyłem takiej w elocityZ ciekawości, jako że eTauron to przemalowana na różowo aplikacja Elocity, to czy Elocity ma taką funkcjonalność? Bo nie kojarze żeby miał, a nie jestem w stanie sprawdzić, bo nie wczytują mi się dzisiaj ładowarki :/