Nowa wersja oprogramowania

Olecki

Pionier e-mobilności
Jest info dla soula MY22 ale jeśli jest ta sama sprzętowa nawigacja (a raczej jest) to licencjonowanie dwóch różnych systemów map nie ma najmniejszego sensu.

Cav

Pionier e-mobilności
Czyli wygląda, że dla MY2022 info jest, a dla MY19 nic o tym nie napisali. ale mapy TT się wgrały...
Dziwne....

Olecki

Pionier e-mobilności
Dla modeli które mają dostępne OTA teoretycznie można zrobić update przez sieć - teoretycznie bo to chyba był pierwszy update który w ogóle uaktywnił opcję OTA. Pozostałe modele tradycyjnie pendrive/karta pamięci.

acc

Zadomawiam się
Ja wgrywałem pendrivem firmware ten listopadowy który uaktywnił mi OTA, zaznaczyłem wtedy checkbox i póki co nowe oprogramowanie mi się ani nie wgrało samo, ani nawet nie wyskakuje nic że jest dostępne :(

Tompor

Zadomawiam się
Wydaje mi się, że wygląda to jak aktualizacja androida w telefonie, albo systemu Windows. Aktualizacja się pojawia, ale czasami mija miesiąc, dwa zanim zaktualizuje się telefon, komputer. Nie wiem kto jest operatorem GSM, czy to jest 5G, LTE, czy tylko GPRS. Tak, że tutaj nie oczekuję rewelacji, dla niecierpliwych pozostanie pendrive.