Generalnie jako klient abonamentowy od kilkunastu miesięcy jestem poirytowany takimi promocjami ... nie ze względu na to że są.. bo dobrze ... ale że trzeba samemu jakieś kody klikać, a nie jest to z automatu.👹I na dodatek akcja promocyjna Zima2024 -50% abonament w lutym.
No fajnie by było, wygodniej, ale to standardowa praktyka marketingowa (niestety), generuje im to ruch, widzą jakie zainteresowanie, itp. Takie zbieranie danych do raportów dla szefostwa.Generalnie jako klient abonamentowy od kilkunastu miesięcy jestem poirytowany takimi promocjami ... nie ze względu na to że są.. bo dobrze ... ale że trzeba samemu jakieś kody klikać, a nie jest to z automatu.👹
No u mnie dokładnie tak samo, głównie GW, ostatnio IONITY w roamingu się pojawiło, ale 95% moich tras to Trójmiasto-Śląsk i z powrotem, to tylko SuC Ciechocinek mi pasuje, reszta GW wygrywa zdecydowanie.A ja wręcz przeciwnie. Napisałem że często z nich korzystam a jak nie z nich to z Ionity w roamingu bo zawsze są w fajnych miejscach na MOPach a cena w abo jest sensowna. 😀
Jak widać wiele zależy od tego jakimi trasami się jeżdzi ...
Przy wyjeździe na Białystok i okolic Suwałk, zwłaszcza na powrocie - mogę się zupełnie inaczej planować, na miejscu krócej się ładować bo wiem teraz że wystarczy do SC Ząbki się doczołgać w razie czego. A z Ząbek to ciągle 30km do domua Ząbki to nie wiem w jakim stopniu ci @cooler pomagają skoro są pod domem. Jak dla mnie mogłyby nie istnieć a zdarza mi się podróżować do Białegostoku i nawet trochę dalej
Zawsze jest dla aktywnych, tych co sie interesuja, powiedza o promocji znajomym…Generalnie jako klient abonamentowy od kilkunastu miesięcy jestem poirytowany takimi promocjami ... nie ze względu na to że są.. bo dobrze ... ale że trzeba samemu jakieś kody klikać, a nie jest to z automatu.👹